Mirele nu o va recunoaște: fotografii cu mirese înainte și după machiajul de nuntă

Make-up artistul din Kosovo Arber Bytyki ne încântă în permanență cu transformări extraordinare ale mireselor. De data aceasta, make-up artistul s-a întrecut pe sine și a transformat miresele în adevărate prințese.

Arber Bytytky este un make-up artist din Kosovo care s-a specializat în machiaj de mireasă. Împărtășește cele mai bune lucrări ale sale pe rețelele de socializare, arătând fotografiile înainte și după. Artistul reușește să-și transforme radical clientele oferindu-le un machiaj la modă și sofisticat.

„Când discut cu o clientă, primul lucru pe care îl întreb este pentru ce ocazie se machiază. Urmează alte întrebări, dacă vrea să arate natural sau își dorește o imagine mai deosebită. Și, desigur, trebuie să văd rochia de mireasă deoarece designul și detaliile acesteia mă ajută să înțeleg care sunt așteptările miresei, chiar dacă ea însăși nu își dă seama. În plus, analizez cu atenție trăsăturile faciale ale clientelor mele”, spune make-up artistul.

Arber și-a dorit să fie make-up artist încă din copilărie, dar, din păcate, după ce a absolvit școala, a trebuit să facă față rezistenței familiei sale. „În cultura noastră bărbații nu trebuie să lucreze în industria frumuseții”, explică Arber. „A trebuit mai întâi să obțin o diplomă în economie și abia după aceea am putut să mă apropii de visul meu și să încep să studiez arta machiajului.”

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Acum mai mult de o mie de mirese vin pe an în studioul lui Arber și al echipei sale. Cea mai dificilă perioadă este vara: în acest sezon, studioul deservește până la 60 de cliente în fiecare zi. Dar echipa lui Arber se descurcă foarte bine. Are 15 make-up artiști și 10 frizeri, pe care i-a pregătit el însuși. Unii sunt angajați cu norma întreagă, alții sunt liber profesioniști. Arber spune că studioul său poate deservi până la 100 de cliente pe zi, așa că nicio mireasă nu rămâne fără machiaj și coafură de mireasă.