Mireasa a făcut cel mai bun cadou tatălui său. Sfârșitul povestirii este genial!

Relația dintre tată și fiică este este extrem de puternică, chiar dacă uneori ambii nici nu conștientizează acest lucru. Psihologii afirmă, că destinul de femeie, în mare parte depinde anume de relația fetei cu tatăl său. Pe măsură ce crește, fetița mică, adolescenta și apoi femeia, se formează ca personalitate în dependență de relația pe care a reușit să o construiască cu tata.

Ca să nu mai spunem că multe fete tinere își aleg partenerii de viață, comparându-i cu imaginea tatălui. În timp, pe măsură ce fiica crește, rolul tatălui nicidecum nu ar trebui să scadă. Tata trebuie să fie acel ”zid” de care fiica sa mereu se va putea sprijini.

Mai jos vă prezentăm o istorioară reală, foarte scurtă și amuzantă despre o altă latură a acestei relații:

În timpul nunții mireasa s-a apropiat de tatăl său, ia luat mâna și a pus ceva în ea, sărutându-l pe obraz. Oaspeții au început să discute între ei cu entuziasm, despre ce ar fi putut fiica să-i ofere tatălui. Invitații se uitau spre tatăl miresei cu o așteptare în priviri. Bărbatul a simțit aceste priviri curioase și a zâmbit.

– Dragi oaspeți! – toți au făcut liniște în așteptarea deznodământului. – Această zi este cea mai fericită din viața mea!

După o scurtă pauză, bărbatul a ridicat mâna, astfel încât toată lumea să vadă darul pe care i l-a oferit fiica sa și a continuat:

– Prințesa mea, acum, în sfârșit mi-a întors cardul de credit!

Toată lumea a început să râdă… înafară de mire…