Minimalism aristocratic: 12 ținute elegante și modeste cu fustă

Aristocratismul presupune modestie, eleganță, minimalism și monotonie. Nu poate fi vorba de culori stridente, decolteuri adânci și tocuri înalte.

Cu toate acestea există o diversitate mare de ținute în acest stil, care o va face pe orice femeie să se simtă nobilă. Priviți cum fuste de aceeași culoare se pot armoniza elegant cu alte piese vestimentare.

1. Spre exemplu o fustă midi de culoare gri cu șliț în față se combină perfect cu un pulover de lână și botine de aceeași nuanță. Deasupra puteți îmbrăca o geacă neagră din piele.

@mint_label_

2. O fustă albă de lungime mai jos de genunchi este o alegere clasică pentru stilul aristocratic.

@mint_label_

3. Fusta albă poate avea jabouri și nasturi în față. În acest caz o puteți asorta cu un maiou negru elegant și pantofi cu toc mic.

@mint_label_

4. Fustă plisată bej și bluză albă – un duet ideal pentru o ținută plină de feminitate. Încălțămintea trebuie să fie de aceeași culoare cu bluza.

@mint_label_

5. O altă soluție pentru fusta albă cu jabouri ar fi un tricou negru obișnuit. Alegerea e îndrăzneață, originală și destul de elegantă.

@mint_label_

6. Fustele plisate sunt deosebit de populare în acest sezon. O fustă de un verde închis și un pulover monoton ușor este o alegere perfectă pentru începutul primăverii.

@mint_label_

7. Culoarea albă clasică poate fi asortată cu orice. O idee superbă ar fi un pulover cu mâneci la 3/4 de culoare bej și cizme de aceeași nuanță.

@mint_label_

8. Fusta albă cu șliț în față arată superb cu pantofi Oxford și bluză de culoare piersică.

@mint_label_

9. O fustă strânsă pe corp de culoare gri poate alcătui o ținută extraordinar de elegantă alături de un top negru și pantofi cu toc.

@mint_label_

10. O altă variantă pentru fustă plisată bej: o bluză-cămașă de culoare albă cu centură care să acopere puțin fusta.

@mint_label_

11. Fustă lungă de un maro deschis și o bluză albă scurtă reprezintă un exemplu elegant de ținută cotidiană în stil aristocratic.

@mint_label_

12. Să nu uităm și de culoarea neagră, care este cea mai fidelă expresie a clasicului. Alegeți o fustă neagră puțin mai jos de genunchi, o bluză cu mâneci la 3/4 și încălțăminte de aceeași culoare.

@mint_label_

Faceți experimente cu culori: gri, alb, negru, bej. Combinați-le în multe feluri pentru a obține ținuta care vi se potrivește cel mai bine și vă asigură acel aspect aristocratic pe care îl căutați.