Mini pentru domnișoare și midi pentru doamne. 12 look-uri stilate pentru acest sezon

Chiar dacă aveți o siluetă perfectă, nu se recomandă să purtați mini după ce ați trecut de vârsta de 50 de ani. Acestea sunt pentru domnișoare, iar pentru noi lungimea midi este cea mai potrivită.

Vă propunem în continuare 12 look-uri stilate pentru acest sezon.

Fusta îngustă, de lungime midi și cu talia înaltă se combină foarte bine cu această cămașă originală, iar pantofii cu imprimeu și geanta completează imaginea.

O altă ținută cu fustă creion clasică, asortată cu o bluză smarald. Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi stiletto galbeni.

Look spectaculos cu fustă din dantelă maro deschis, asortată cu o cămașă cu dungi verticale. Pantofii originali și geanta mică maro completează această ținută.

O combinație interesantă: fustă cu dungi diagonale și o cămașă cu dungi orizontale. Geanta în două tonuri alb-negru și sandale portocalii și roșii se încadrează foarte bine în această ținută.

O ținută la fel de spectaculoasă cu o fustă roșie asortată cu un pulover tricotat cu dungi albe și negre. Imaginea este decorată cu o broșă mare cu flori roșii și completată cu o pereche de balerini negri.

Rochie impresionantă cu model texturat cu decolteu asimetric și mâneci lungi. Rochia a fost asortată cu încălțăminte sport alb-negru și cu o geantă neagră voluminoasă.

Rochia de tip cămașă cu imprimeu mic multicolor a fost asortată cu o centură neagră. Imaginea este completată de balerini roșii cu cataramă și o geantă roșie.

Rochia de culoare albastru-violet și geaca liliac se combină de minune. Pantofii sport și geanta originală se combină perfect cu ținuta aleasă.

Rochie roz interesantă și neobișnuită pentru un look elegant și îndrăzneț.

Un look casual în nuanțe de gri-verde. Setul este format dintr-o fustă cu buline, un tricou alb și o cămașă largă. Partea din față a cămășii este legată în talie. Sandalele bej și geanta completează ținuta.

Un aspect elegant cu fustă plisată din piele ecologică maro, helancă bej sacou în carouri mici. Accesoriile se încadrează de minune în această ținută.

Rochie neagră fără mâneci asortată cu încălțăminte neagră cu tocuri de înălțime medie.