Mi-am făcut o săpunieră foarte practică! Acum folosesc săpunul în întregime, nu mai alunecă și nu mai rămâne niciun reziduu

Probabil nu o singură dată v-ați ciocnit de problema săpunului care alunecă, se dizolvă, se rupe în bucăți mici sau, în general, se deformează, căpătând un aspect straniu și o formă deloc practică. Drept rezultat, e nevoie să cumpărați frecvent săpun nou, pentru că săpunul vechi nu mai este bun de întrebuințat. Iar acest lucru, înseamnă cheltuieli în plus.

Pe lângă asta, după orice utilizare a săpunului, trebuie spălată bine și săpuniera, plină și ea de reziduuri și depuneri de săpun întărit, iar acest lucru este detestat de mulți dintre noi!

Astăzi, redacția noastră a pregătit pentru dumneavoastră o idee extrem de practică, cu ajutorul căreia puteți realiza o săpunieră inteligentă.

Aceasta vă va ajuta să rezolvați problema resturilor de săpun și vă va permite să folosiți săpunul până la ultima bucățică!

Veți avea nevoie de

— Un burete mare

— Un cuțit de birou

— Foarfece

— Săpun

Pentru a afla exact cum se confecționează această săpunieră extrem de practică și inedită, urmăriți video-ul de mai jos.

Sursa: Hiren Kadivar