Metode simple și ingenioase, care vă vor ajuta să mențineți ordinea în casă, fără a cheltui prea mulți bani!

Este mult mai ușor de menținut ordinea în casă atunci când fiecare lucru are locul său. Dar uneori este destul de dificil să depozităm lucrurile; este adevărat, în magazine putem găsi o gamă largă de sisteme de stocare, dar acestea costă destul de mult.

Idei pentru depozitare.

Pentru a nu cheltui bani în plus, vă propunem, în continuare, câteva idei ingenioase. Unele dintre aceste idei pot fi puse în aplicare imediat, pentru altele veți avea nevoie de puțin timp și îndemânare, dar rezultatul vă va bucura cu siguranță.

Plase pentru fructe și legume.

Puteți agăța astfel de suporturi care vă vor permite să depozitați fructele și legumele. După cum știți, nu chiar toate produsele se păstrează în frigider. De exemplu lămâile se vor păstra foarte bine în astfel de coșuri.

Masă de călcat pe mașina de spălat.

Pentru a călca câteva lucruri mici nu este necesar să utilizați masa de călcat. O idee bună ar fi să faceți singuri o masă și să călcați pe mașina de călcat. Pentru aceasta utilizați niște carton gros sau placaj, apoi puneți un prosop moale și acoperiți cu o stofă naturală. Încheiați-o cu nasturi sau cu butoane și utilizați-o!

Foi pentru notițe.

Căutați, de obicei, foi pentru a scrie niște informații importante sau o rețetă interesantă? Încercați această idee: fixați o astfel de rolă de hârtie pe un șnur, iar alături un coș mic unde să țineți pixuri, creioane și alte articole de papetărie: veți avea astfel un mini-birou real.

Depozitarea legumelor.

O altă idee minunată pentru depozitarea legumelor, de data aceasta cu ajutorul organizatoarelor pentru hârtii: puneți-le în poziție verticală și păstrați în ele ceapa, usturoiul, cartofii și alte legume.

Rafturi suplimentare.

Dacă nu aveți prea mult spațiu în baie, vă propunem o altă idee: un raft fixat chiar deasupra ușii. Puteți păstra aici câteva prosoape sau alte obiecte pe care nu le folosiți frecvent.

Sortarea rufelor.

Pentru a economisi timp, utilizați mai multe coșuri pe care să scrieți temperatura de spălare sau culoarea. Veți pune astfel rufele în coșul potrivit și apoi direct în mașina de spălat.

Suporturi.

Spațiul de sub rafturi nu este utilizat, de obicei. Această problemă poate fi rezolvată prin agățarea unor suporturi pe care pot fi păstrate prosoapele de hârtie.

Raft pentru pantofi.

Rafturile și sertarele pentru depozitarea încălțămintei ocupă practic întregul hol. O alternativă ar putea fi rafturile verticale pentru a economisi spațiul.

Cofrajele pentru ouă se poate transforma în suporturi pentru sticle.

Puteți utiliza cofrajele pentru oua pentru depozitarea sticlelor cu sosuri.

Sperăm că aceste idei vă vor fi de ajutor!