Metode neobișnuite și eficiente de albire a hainelor în condiții casnice

Culoarea albă înseamnă bunătate, inocență și puritate. Îmbrăcămintea albă este o culoare care impune respect fiind o culoare nobilă.

Articolele vestimentare albe sunt indispensabile în garderoba oricărei persoane. În ciuda eleganței și frumuseții lor, hainele albe au un mare dezavantaj − se pătează foarte repede. Este foarte dificil sau chiar imposibil să îndepărtați unele pete, așa că am decis să vă spunem despre moduri neobișnuite și eficiente de a vă albi hainele preferate.


Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să albiți hainele și lenjeria de culoare albă.

Modalități de albire a hainelor:

Aspirină

Această pilule de durere de cap elimină petele galbene de pe hainele albe. Pentru a face acest lucru, dizolvați 5 comprimate de aspirină în apă și înmuiați hainele pătate în această soluție. După ceva timp, spălați hainele în mod obișnuit.

Bicarbonat de sodiu

În 4 litri de apă, adăugați o cană de bicarbonat de sodiu. Înmuiați hainele albe sau lenjeria de pat în această apă. După această procedură veți avea haine albe ca neaua.

Zeama de lămâie

Pentru a reveni la albul de cândva a hainelor, turnați 1 cană de suc de lămâie în apă și clătiți. Uscați hainele la soare. Există și un alt mod de a albi hainele albe. Turnați 1 cană de suc de lămâie în apă fierbinte și lăsați rufele peste noapte. Dimineața, spălați hainele în mod obișnuit.

Oțet

Adăugați un pahar de oțet în detergentul de rufe. Puteți, de asemenea, să pulverizați oțet direct pe hainele pătate. Mirosul oțetului se va evapora în timp ce rufele se usucă.

Gel de spălat vase

Cel mai bine este să folosiți produse care conțin puține componente chimice (fără fosfați și clor). Detergenții pentru spălarea vaselor albesc lucrurile mult mai eficient decât detergentul de spălat rufe.

Apa oxigenată (3%)

Apa oxigenată poate fi folosită pentru curățarea diferitelor suprafețe din casă. Acesta este și un excelent înălbitor deoarece nu conține clor care poate fi adăugat în timpul spălării. Preparatele care conțin componente chimice provoacă foarte des alergii. În limita posibilităților, încercați să utilizați produse naturale care sunt foarte eficiente și nu dăunează sănătății la toate!

Întoarceți albul imaculat hainelor preferate și nu uitați să transmiteți recomandările prietenilor!