Merită sau nu să tăiem părul din vârful capului pentru a obține o tunsoare cu volum?

Este oare necesar să obținem volum, tăind părul din vârful capului? Există oare și alte metode?

Nu este o idee prea bună ca toată lumea să aibă o asemenea tunsoare. Acestea trebuie să fie abordate individual, ținând cont de structura părului, de tipul feței, de avantajele și dezavantajele acesteia.

Tunsorile stratificate sunt, de obicei, preferate de femeile care doresc să-i ofere dinamism și culoare tunsorii.

Dar mai putem obține volum cu ajutorul tunsorilor graduate precum carre, paj ori Sassoon. Aceste tunsori sunt masive și, sub greutatea părului, volumul dispare repede. Însă, în acest caz, forma poate fi nu doar externă, ci și internă.

Prin urmare nu este necesar să tăiați părul foarte scurt părul din vârful capului. Aceste tunsori au volum datorită straturilor interioare din zona cefei.

În acest caz șuvițele de sus acoperă straturile, iar coafura pare uniformă. Aceste tunsori se potrivesc persoanelor care au părul fin.

Șuvițele se prelucrează foarte bine, nu au nevoie de filare. Straturile interioare asigură lejeritate tunsorii, forma acesteia se va menține perfect și necesită efort minim la aranjare.

Dacă doriți să obțineți o tunsoare cu volum, dar nu vă place părul prea scurt în vârful capului, discutați cu coaforul Dumneavoastră de încredere pentru a găsi tunsoarea perfectă.

Fiecare femeie își dorește să aibă un păr des, bogat și cu mult volum, însă, din păcate, nu toate au parte de o astfel de podoabă capilară. Având în vedere faptul ca nu putem apela în fiecare zi la produse speciale de styling și nu avem timp în fiecare dimineață să ne coafăm părul astfel încât acesta să pară mai des, trebuie să ne alegem coafura cu grijă.