„Mereu tânără și fermecătoare”: cum arată cea mai frumoasă femeie din lume la vârsta de 55 de ani

Multe persoane încetează, după vârsta 35-40 de ani, să mai sărbătorească ziua de naștere deoarece le amintește de bătrânețea care se apropie. Acest lucru nu este valabil pentru modelul american Paulina Porizkova, care, și la cei 55 de ani ai săi, continuă să-și încânte fanii.

S-a născut în orașul Prostejov (Cehoslovacia). Și-a început cariera de model în anii ’80, la Paris . În 1984, când avea vârsta de 18 ani, a devenit primul model din Europa de Est care a apărut pe coperta unui Sports Illustrated Swimsuit Issue.

1.

2.

3.

4.

5.

Fiind un model de succes, a apărut la diferite prezentări de modă și a strălucit pe copertele revistelor lucioase. Însă, după nașterea primului fiu, a renunțat la podium și a ales cariera în cinema, unde se filmează până în zilele noastre.

Pe lângă actorie Paulina mai este și scriitoare. În 2008 le-a prezentat fanilor primul său roman, A Model Summer, despre o fată de 15 ani care a plecat la Paris pentru a deveni model. Cea mai mare parte a romanului redă viața actriței.

6.

7

Iată cât de bine poate arăta o femeie de 55 de ani care a învățat să se accepte și să se iubească.

8.

Spre deosebire de majoritatea modelelor, Paulina preferă frumusețea naturală și nici nu-și retușează fotografiile. Deși anii au lăsat amprente asupra sa, artista se poate mândri cu o siluetă de invidiat.

9.

Deși în ultimii ani popularitatea Paulinei a scăzut, ea continuă să apară în spoturi publicitare și participă la diferite ședințe foto.

10.

După cum ați observat, actrița a reușit să se mențină într-o formă perfectă, având un chip și o siluetă de invidiat.