Mereu la înălțime! Manichiura franceză: delicată, elegantă și sofisticată.

Manichiura franceză nu se va demoda niciodată!

Este o manichiură feminină, elegantă, sofisticată și fermecătoare, preferata multor femei.

Știați că această manichiură a apărut, de fapt, în America? A fost inventată în urmă cu 35 de ani de către Jeff Pink, fondatorul celebrului brand „ORLY”, specializat în produse pentru manichiură. Jeff a ținut cont de dorința unui regizor care s-a plâns pe faptul că stiliștii pierd prea mult timp pentru manichiura actrițelor. Atunci Jack Pink a inventat un nou tip de design al unghiilor care se menținea mai mult timp.

Această invenție a fost apreciată în special de actrițele franceze. Anume ele au influențat numele acestui stil de manichiură.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24. Dacă preferați acest stil, să știți că există modele destul de sofisticate și colorate.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Apelăm, de obicei, la manichiura franceză de fiecare dată când ne dorim ca mâinile noastre să aibă un aspect aristocratic, rafinat și sofisticat. Această manichiură universală se potrivește oricăror situații, fie celor de zi cu zi sau ocaziilor speciale.

Aceasta arată perfect atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Fie că o purtați în varianta clasică, fie că optați pentru un model mai original, fie că alegeți nuanțe în funcție de anotimp și de starea de spirit, această manichiură va conferi întotdeauna un aspect îngrijit mâinilor Dumneavoastră.

Această manichiură este preferata femeilor de pretutindeni pentru că este ușor de realizat și de purtat. Aspectul unghiilor este natural, simplu și delicat.

Vă place manichiura franceză? Care dintre aceste modele v-a plăcut și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!