Mereu am visat la un astfel de pervaz! Iată cum poți să utilizezi pervazul într-un mod neobișnuit

Toate geamurile din locuințele noastre au pervazuri, fie că e vorba de dormitor, bucătărie sau chiar balcon. Dar din păcate potențialul de utilizare a pervazului rareori este valorificat la maxim.

Bunăoară unele pervazuri sunt foarte înguste, astfel încât uneori nici măcar o mică floare nu poți pune pe el. Dar v-ați imaginat vreodată că anume pervazul poate fi cireașa de pe tort a designului interior din casa dvs.?

Dacă nu v-a venit niciodată o astfel de idee, vă invităm să urmăriți acest articol, care vă va inspira să faceți din locuința dvs. o oază de comoditate și confort.

Astăzi redacția noastră a pregătit pentru cititori cele mai interesante idei despre utilizarea pervazului atât sub aspect practic, cât și din punct de vedere al designului.

În marea majoritate a cazurilor în designul interior contemporan se utilizează concepte învechite cu privire la rolul pervazului în gospodărie. Dar tehnologiile contemporane permit să folosim pervazul nu doar ca suport pentru vaze și ghivece cu flori. Astăzi el poate fi și masă, poliță sau obiect de decor.

Să luăm exemplul bucătăriei. Majoritatea gospodinelor aleg pentru această încăpere un pervaz cât se poate de îngust, astfel încât în rest să rămână cât mai mult spațiu liber. Un astfel de pervaz într-adevăr e dificil să-l folosești altfel decât ca simplu suport pentru flori.

Dar o soluție mult mai inteligentă, mai ales dacă e vorba de o bucătărie cu o suprafață destul de mică, este să transformați pervazul într-o masă mare, la care să poată lua masa o întreagă familie.

Dar ce ați putea face dacă, bunăoară, aveți un calorifer exact la geam? În asemenea cazuri se fac niște găuri sau se montează o plasă specială care să permită circulația aerului cald.

Chiar dacă aveți o bucătărie suficient de spațioasă și nu aveți nevoie de optimizarea spațiului, puteți lua în calcul transformarea pervazului într-o tăblie care să fie și funcțională, și estetică. În acest fel puteți combina foarte elegant utilul cu plăcutul!

Iată alte câteva zeci de idei despre utilizarea neobișnuită a pervazului.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.