Melania Trump în turneul european: 10 ținute impecabile ale primei doamne!

Trump tur a ajuns la capăt, cuplul prezidențial a revenit în Statele Unite.

Noi am selectat cele mai elegante ținute ale primei doamne.

Fusta bej new look, puloverul de culoare aprinsă și o pereche de stiletto: această ținută este perfectă pentru a merge la serviciu sau la vreo întâlnire.

Și din nou accentul cade pe zona taliei, iar rochia-palton a apărut în garderoba sa cu puțin timp în urmă, dar îi stă foarte bine.

Această ținută demonstrează că pantalonii skinny din piele sunt potriviți și pentru întâlnirile de afaceri, dar este importantă ca aceștia să nu fie de culoare neagră și să fie combinați cu alte elemente clasice ( în cazul dat este o cămașă albă și un palon).

O altă ținută formată din pantaloni demonstrează faptul că geaca din puf se potrivește și cu o pereche de pantaloni clasici.

Modelul feminin și culorile vii ale acestei rochii o fac potrivită atât pentru o întâlnire de afaceri, precum și pentru a merge la un eveniment solemn.

Fără îndoială ținuta luxoasă a Melaniei, mai exact rochia de seară galbenă i-a impresionat atât pe fanii soției lui Donald Trump, cât și pe criticii de modă.

Rochia din imagine arată perfect datorită tăieturii originale din zona decolteului cât și centurii-accent.

O altă rochie new-look care grație pantofilor stiletto bej nu arată foarte solemn.


Nuanța nobilă de albastru închis a rochiei se potrivește perfect cu detaliul original, iar pantofii stiletto împrospătează imaginea.

În această ținută prima doamnă a Statelor Unite a combinat mai multe elemente de bază clasice, care arată destul de interesant.