Meghan Markle: 7 obiceiuri ale sale, pe care ar fi bine să le preluăm!

Sâmbătă, 19 mai, a avut loc un eveniment istoric: prințul Harry s-a căsătorit cu Megan Markle, fostă actriță.

Acest cuplu neobișnuit i-a fascinat nu doar pe britanici, multe persoane au reușit să o îndrăgească pe Meghan!

Meghan Markle nu este doar o actriță talentată, dar și o femeie foarte frumoasă și mulți dintre noi ar putea să învețe de la ea niște lecții deoarece ea acordă foarte multă atenție sănătății sale.

Are obiceiurile ei pe care nu le schimbă. Toate acestea, desigur, au drept scop și menținerea frumuseții și a tinereții.

În continuare vă vom prezenta cele șapte obiceiuri ale lui Meghan.

Ea le urmează mereu cu sfințenie pentru a fi întotdeauna frumoasă și proaspătă!

Obiceiul nr. 1: Gătește mâncarea acasă

Meghan consideră că procesul de gătire a bucatelor este foarte important. Este foarte atentă la bucatele pe care le consumă și își pregătește, de obicei, singură micul dejun, prânzul și cina.

Mâncarea gătită acasă, potrivit lui Meghan Markle, este sănătoasă. Ea se dedică acestui proces creativ atunci când nu are filmări. Actrița iubește pastele italiene pe care le combină cu legume. Pregătește salate, sosuri din legume de sezon. Nu exclude nici condimentele, apreciază în special curry și diverse tipuri de ierburi aromatice.

Obiceiul nr. 2: Un mic dejun sănătos

Soția prințului Harry crede că micul dejun este cea mai importantă masă deoarece anume acesta ne oferă energie pentru întreaga zi. Prin urmare actrița americană pregătește deseori micul dejun. Dimineața bea mereu un pahar de apă cu suc de lămâie.

În plus această băutură ajută la scăderea în greutate și arderea grăsimilor! Apoi, după o jumătate de oră, ia masa. De regulă micul dejun constă din cereale cu fructe sau cu siropuri naturale. Deseori la micul dejun consumă fructe ori salate de fructe cu miere și preferă ceaiul verde.

Obiceiul nr. 3: Consumă apă


Pe lângă paharul de apă cu lămâie, Meghan mai consumă aproximativ două litri și jumătate de apă pe zi.

Apa îmbunătățește starea pielii și ajută la digestie. Pentru rezultate bune trebuie să consumați apă plată. Ceaiul, cafeaua, sucurile, cocktailurile și alte lichide nu se iau în considerație.

Obiceiul nr. 4: Yoga și Pilates

Mama sa este instructoare de yoga. De aceea soția prințului Harry din copilărie practică sportul și nu-și poate imagina viața fără exercițiile fizice.

Yoga și Pilates-ul ne încarcă cu energie, ne sporesc flexibilitatea, ne ajută să avem o postură corectă.

În plus acestea ne relaxează, ne ajută să găsim armonia, să ne înțelegem pe noi înșine. Meghan Markle, de regulă, alternează exercițiile de întindere cu cele de statică. Acest lucru o ajută să fie întotdeauna în formă. Durata unui antrenament este de aproximativ 50 de minute, nicidecum mai puțin!

Obiceiul nr. 5: Jogging

Jogging-ul, în special dimineața, nu doar îmbunătățește starea noastră de sănătate, dar ajută la menținerea corpului nostru într-o formă excelentă, ne întărește sistemul imunitar și, desigur, arde calorii.

Obiceiul nr. 6: Antrenamente scurte și intensive

Pe lângă yoga și Pilates, Meghan iubește și antrenamentele cardio deoarece, potrivit ei, sunt cele mai eficiente și durează puțin timp.

Doar 15-20 de minute pe zi și veți avea un corp de invidiat. Este important să practicați aceste exerciții cu regularitate și rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Meghan a început să practice aceste exerciții din lipsa de timp și, din fericire, aceste seturi de fitness de scurtă durată s-au dovedit a fi foarte utile.

Obiceiul nr. 7: Armonie

Soția prințului Harry consideră că cel mai important lucru este să fii în armonie cu tine însuți. Dacă o veți găsi, veți obține fericirea completă. Pentru aceasta trebuie să iubim lumea din jurul nostru pentru că optimismul și bunătatea reprezintă calea spre armonie.