Măreția micii rochii negre: 15 modele uimitoare…

„The little black dress” este, fără îndoială, articolul indispensabil din garderoba oricărei femei, indiferent de vârsta ei. Aceste rochii splendide reprezintă formula eleganței, a atracției și a feminității.
Istoria acesteia pornește de la revista „Vogue”, care a publicat, în 1926, imaginea unei rochii simple, negre, semnată de creatoarea de modă Gabrielle Coco Chanel. A fost clar de la bun început că acest model va deveni accesibil pentru doamnele din orice categorie socială. Tot atunci revista „Vogue” a declarat că: „Rochia neagră va deveni un fel de uniformă pentru femeile cu bun gust”.

Această rochie este frumoasă prin simplitatea sa. La momentul actual există foarte multe modele și fiecare femeie poate să-și aleagă rochia perfectă. Această rochie este foarte versatilă, se potrivește pentru aproape orice eveniment.

Scumpa noastră rochiță neagră a suferit schimbări frecvente de-a lungul anilor. Acum o întâlnim în diverse forme: mai lungă, mai scurtă, mai largă, pe corp, cu dantelă, fără etc.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Trebuie să știți că niciodată nu veți eșua dacă veți purta o rochie neagră, de la elegantă, la casual, lungă sau scurtă și până la cele stil sport, există un vast spectru de rochii. Este important doar să duceți cont de evenimentul la care veți purta această „perlă neagră”.

Și încă un sfat important: respectați lungimea rochiei. Pentru un look casual, office sau solemn nu alegeți rochiile prea scurte și nici la texturile extravagante. Mica rochie neagră trebuie accesorizată cu atenție, astfel încât rezultatul final să fie unul desăvârșit.

Micuța rochie neagră, numită și “The little black dress” nu se va demoda niciodată rămânând mereu în tendințe, fiind o piesă vestimentară de o deosebită finețe.