Manichiura realizată în tonuri naturale mereu va arăta foarte bine!

Mâinile reprezintă oglinda fiecărei femei care se respectă, iar manichiura vorbește fără ascunzișuri despre noi.
O manichiura naturală mereu atrage atenția și uimește prin simplitatea și concizia sa. Aceasta este o manichiură versatilă, pe care o puteți face pentru o serbare sau muncă. O astfel de manichiură este la vârful popularității în rândul mireselor.

Așa cum Instagramul, de exemplu, a devenit o sursă de inspirație când ne referim la trenduri în modă, manichiură și frumusețe, am decis să dăm o căutare și acum dorim să vă arătăm cele mai fine și gingașe modele de manichiură, perfectă pentru sezonul rece.

1.

2.

3.

Există o mulțime de trenduri care se schimbă de la sezon la sezon, însă manichiura naturală nu va ieși niciodată din modă. Culorile fine și unghiile, fie scurte, fie fie de forma pătrată, ovală sau migdală, mereu vor arăta gingaș și elegant.

4.

5.

Ce ține de culorile unghiilor, printre preferatele anului 2021 se numără nuanțele deschise, naturale sau pasteluri: alb, creme, ivoire, bej, roz pal, bleu, lila, galben pal. Nu lipsesc nici accentele pe unghii: glitter, pietricele, paiete. Mixurile de două sau mai multe culori, cât și unghiile cu diferite aplicații sau modele pictate sunt și ele în vogă, dacă e să privim spre tehnica de executare a manichiurii cu gel.

6.

7.

Aceste modele de unghii reprezintă o opțiune cu care puteți merge la orice tip de eveniment, fie că optați pentru un look simplu sau discret sau pentru unul mai elegant și sofisticat.

8.

9.

10.

Unghiile realizate în tonuri naturale emană eleganță și feminitate, iar manichiura cu gel vă permite să obțineți tot felul de efecte și modele. Unghiile cu gel în texturi mate sau cele cu model gradient reprezintă o alegere cu care vă puteți scoate manichiura din anonimat.

11.

12.

Modelele pentru unghii includ culori bloc, aplicate simplu sau combinate într-un joc de culori sau gradient, precum și modele simple – linii, puncte, forme geometrice, flori sau aplicații de mici dimensiuni.

13.

14.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!