Manichiură pictată este favorita fashionistelor. 26 de idei la modă

Unghiile pictate artistic reprezintă arta pe care o purtăm după noi oriunde mergem, acestea fiind o dovadă a originalității noastre, un bună modalitate de a ne expune personalitatea și simțul nostru estetic.

Etalați-vă creativitatea combinând nuanțele contrastante, care vor atrage imediat atenția celor din jur. Pictați-vă unghiile cu cele mai noi nuanțe ale momentului. Folosiți paleta de culori care vă va permite sa vă etalați creativitatea. Puteți alege niște modele romantice pentru fiecare zi sau pentru a merge la vreun eveniment deoarece manichiura pictată completează orice outfit, atât pentru un eveniment special sau adaugă personalitate, eleganță și gingășie aspectului Dumneavoastră de zi cu zi. Veți reuși, cu siguranță, să-i uimiți pe toți cu aceste modele originale!

Vă propunem în continuare o selecție superbă de 26 de modele de manichiură pictate frumos.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Mâinile sunt, cu siguranță, oglinda fiecărei femei care se respectă. Cu cât unghiile noastre sunt mai îngrijite, cu atât nota pe care o primim de la cei din jur este mai mare. Atunci când dorim să lăsăm în urma noastră o impresie bună, trebuie să fim foarte atente la toate detaliile, chiar și la oja care a sărit de pe vârful unghiilor.

De aceea este important să luăm aminte: unghiile false sunt foarte frumoase, dar trebuie să mergem la manichiuristă la fiecare două-trei săptămâni, dacă dorim să avem niște unghii impecabile. În caz contrar aspectul lor va fi destul de inestetic deoarece diferența dintre unghia nou-crescută și gel va fi vizibilă la baza unghiei.

Care dintre aceste modele v-a plăcut și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!