Manichiura pentru sărbătorile de iarnă: 19 idei superbe!

Fiind în preajma sărbătorilor de iarnă, multe femei sunt în febra pregătirilor pentru ca să arate perfect în aceste zile deosebite. Dacă ați ales rochia în care veți petrece seara de Revelion, ați găsit accesoriile, ați stabilit meniul, este timpul să faceți și o manichiură pe măsură, care să vă pună în valoare ținuta de sărbătoare. Mai ales că în această noapte specială este important ca femeia să arate superb până la vârful degetelor!

Idei pentru manichiura de Revelion.

Analizând ideile manichiurii pentru sărbătorile de iarnă, trebuie să renunțați la variantele monocromatice și minimaliste. Vă puteți permite să alegeți culorile intense și să cereți stilistului să folosească mai multe paiete sau să realizeze un desen complicat pe unghii.

1.

2.

Amatoarele de nuanțe pastelate și delicate pot alege pentru manichiura de sărbătoare orice nuanță de bej sau roz. Aici puteți include și culoarea gri, care vă poate surprinde prin strălucire eleganță.

3.

4.

5.

6.

Pentru manichiura de Revelion nu trebuie să renunțați la paiete și ornamentele originale. Combinația a două sau mai multe culori în manichiură este binevenită, atât timp cât stilistul crează combinații armonioase și frumoase.

7.

Suprafața mată în manichiura de sărbătoare este tot mai populară pe an ce trece. Nuanțele profunde și bogate sunt foarte actuale în combinație cu paietele sau pietrele. Această manichiură poate combina mai multe culori.

8.

9.

Culoarea neagră – este una din cele mai recomandate pentru crearea manichiurii de sărbătoare. Fashionistele nu ezită să folosească această culoare întunecată și o completează cu nuanțe clasice, paiete sclipitoare și alte elemente de decor pentru a crea o manichiură elegantă. Cu siguranță nu putem numi această manichiură sumbră.

10.

11.

12.

13.

14.

Suprafața mată sau lucioasă – depinde de preferințele femeii, ambele vor fi la fel de potrivite pentru o manichiură de sărbătoare.

15.

În preajma sărbătorilor de iarnă este actuală manichiura gold sau silver. Foarte festiv și elegant arată manichiura gri și în nuanțe pastelate. Dacă vă doriți o manichiură luminoasă, atunci, cu siguranță ar trebui să atrageți atenția manichiurii roșii. Aceasta va arăta perfect, mai ales dacă stilistul o va completa cu paiete.

16.

17.

Manichiura burgundy – o altă alegere a femeilor pentru sărbătorile de iarnă. De această culoare se îndrăgostesc toți.

18.

19

Varietatea de modele, culori și texturi permite fiecărei femei să-și aleagă manichiura perfectă. Vă rămâne doar să faceți alegerea corectă, astfel încât să arătați superb până la vârful degetelor în noaptea de Revelion!