Manichiură pentru iarnă: modele frumoase pentru orice gust

Manichiura pentru iarnă combină mai multe tendințe vestimentare.

Vă propunem, în continuare, câteva informații utile despre tendințele designului pentru unghii ale iernii 2019-2020.

Cum se alege un model de unghii pentru sezonul de iarnă?

Vom lua în considerare principalele tendințe ale acestui sezon: formă ovală a unghiilor, o textură mată, negative space, nuanțe bogate și accesorii argintii.

Manichiură pentru iarnă: modele frumoase pentru orice gust.

Manichiura mată este una dintre tendințele principale ale acestui sezon. Aceasta se combină bine cu ojă translucidă, cu un design geometric sau cu efectul de marmură. Trebuie să rețineți, însă, că această textură este mai capricioasă și necesită o pregătire suplimentară a unghiilor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Acesta este cel mai neutru model de manichiură care se va combina orice aspect. Acest design se combină cu modele, linii geometrice și alte accesorii. Baza aleasă poate fi atât mată, cât și lucioasă!

10.

11.

12.

13.

14. Paietele pot fi utilizate în diferite moduri pentru manichiura de iarnă; fie că le adăugați pe unul sau mai multe degete sau vă înfrumusețați manichiura french. Acest lucru depinde doar de imaginația Dumneavoastră.

15.

16.

17.

18.

19. Destul de multe femei evită culorile închise pe manichiură, dar în zadar! Puteți transforma aceste nuanțe cu ajutorul tehnicii cu efect de oglindă, cu paiete, cu forme geometrie și alte elemente.

20.

21.

22.

23.

Manichiura reprezinta personalitatea fiecărei femei, iar de-a lungul timpului, am putea spune, aceasta a fost ridicată la rang de artă. După cum ați observat, sezonul acesta ne oferă multe opțiuni de modele, de culori și forme care să ne satisfacă toate gusturile.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!