Manichiură pentru doamne rafinate: 7 culori frecvente în saloanele de înfrumusețare

Visați ca look-ul Dumneavoastră să fie impecabil? Atunci nu uitați de manichiură.

Consultați aceste idei simple, dar rafinate, care vă vor ajuta să arătați perfect în acest sezon.

Unghii cu gel alb.

Manichiura albă ca zăpada este potrivită pentru orice look. Într-un finisaj lucios, arată nobil și foarte solemn. Forma pătrată sau ovală și o lungime moderată sunt perfecte. Un finisaj mat expresiv este la fel de popular ca unul lucios, dar necesită o aplicare mai meticuloasă.

1.

2.

Unghii roz.

În saloanele de înfrumusețare se alege destul de des rozul pal care subliniază delicatețea și romantismul naturii feminine.

3.

Tonuri de bej.

Doamnele rafinate nu vor supraîncărca manichiura cu elemente inutile sau culori aprinse. Nuanțele de bej sunt foarte practice, iar micile imperfecțiuni sunt invizibile.

4.

5.

6.

Nuanțe de gri-albastru.

Această culoare nobilă se potrivește atât tinerelor, cât și doamnelor mature. O astfel de manichiură fascinează și atrage involuntar atenția celorlalți. Designul monocrom poate fi transformat într-unul festiv, adăugând un accent simplu pe o unghie. Arată elegant și neobișnuit.

7.

8.

9.

Nuanțe pastelate.

Cu ajutorul celor mai naturale nuanțe veți adăuga tandrețe și feminitate imaginii. Nuanțele pastelate arată întotdeauna îngrijit, elegant și modern.

10.

11.

Culoarea roșie.

Stilată și puțin extravagantă! Manichiura roșie arată la fel de bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. Cu toate acestea, pentru viața de zi cu zi, va atrage prea mult atenția.

12.

Nuanțe nobile.

Poate fi o nuanță de caramel, ciocolată sau cafea. La fel de interesante sunt bordo, verde închis sau măsliniu. Tonuri reci sau calde – alegerea vă aparține. Dar renunțați la decorul exagerat. Designul concis va fi mereu la modă.

13.

14.

15.