Manichiura preferată doar femeile bogate: 5 opțiuni verificate!

Dacă credeți că o manichiură scumpă și o manichiură simplă arată la fel – este o greșeală. Cu cât o manichiură este mai complicată, cu compoziții diverse, cu atât mai mult arată lipsa unui statut. Nu e de mirare, ultimele sezoane favoritul principal a manichiurii este minimalismul. Reiese că, cu cât mai bogate sunt femeile, cu atât mai simplă este manichiura.

Vă prezentăm top 5 idei de manichiură, pe care o preferă femeile cu adevărat bogate:

1. Nail-art în nuanțe deschise, mate. 

Ojele mate cu mult timp în urmă au devenit deja obișnuite, au încetat să mai fie considerate originale. Cu toate acestea, anume nuanțele mate sunt folosite în cele mai scumpe saloane de frumusețe. Ojele lucioase, cu toată expresivitatea sa, arată prea sfidător. Cele mate însă, arată foarte elegant, scump și luxos, mai ales într-o nuanță deschisă.

2. Unghii de culoarea vinului sau a fructelor de pădure 

Nu toate doamnele preferă o manichiură în nuanțe pale. Și chiar dacă își permit alte culori, doar numai nuanțele vinului. Burgund, marsala și bordo – toate aceste nuanțe arată incredibil pe unghii și oferă un statut aparte. Desigur, alegerea nuanței ar trebui să arate cât mai armonios posibil, în combinație cu culoarea pielii. Apropo, fără desene! Deja nu mai sunt actuale!

3. Unghii scurte, într-o gamă naturală de culori 

O altă tendință în acest sezon este gama de nuanțe naturale. Poate că ați observat manichiura doamnelor regale – acestea au făcut o alegere în favoarea unei manichiuri naturale, practic invizibile. Naturalețea maximă nu presupune lipsa de îngrijire. Este doar o îngrijire, care trece neobservată de o privire străină. Aici, de asemenea, este foarte important de a alege o nuanță potrivită, având în vedere tonul pielii. Oja nu ar trebui să fie mai deschisă decât culoarea pielii.

4. Geometrie, dungi, metal 

Tema geometrică și minimalistă sunt două favorite ai compoziției de lux în manichiură, pentru acest an. Dacă doriți să creați într-adevăr o compoziție cu statut și în același timp să fiți modernă, este actual să folosiți dungile decorative metalice pe un fon natural.

5. Efectul de marmoră 

Deoarece femeile înstărite, încrezute în sine, nu au nevoie să își demonstreze statutul, ele aleg un design de manichiură simplu și cu gust, evitând elementele vulgare. Efectul de ”marmoră” crează o compoziție foarte interesantă, numai bună pentru astfel de doamne. Este suficient să accentuați doar una sau două unghii.

De a crea o manichiură scumpă este destul de simplu. Nu exagerați cu strasurile și diversitatea mare de flori aplicate.

Frumusețea fără exagerări este trendul femeilor bogate!