Manichiură minunată pentru a ne îmbunătăți starea de spirit!!!

Am putea oare afirma că o manichiură frumoasă și calitativă ne-ar putea îmbunătăți starea de spirit? Această întrebare este destul de actuală în aceste zile de toamnă posomorâte și nostalgice.

Da, manichiura veselă și colorată ne poate crea o bună dispoziție, iar niște unghii frumoase și îngrijite vor atrage atenția celor din jur și ne vor spori încrederea în noi înșine.

1.

Dacă ne vom opri asupra designului artistic și colorat, care se bucură recent de foarte mare popularitate, atunci ni se deschide o gamă foarte largă de stiluri, combinații îndrăznețe și desene în miniatură, care nu doar vor aduce zâmbete pe chipurile noastre, ci și vor atrage privirile, ne vor accentua stilul și ne vor face să ieșim din anonimat. Dar trebuie să luați aminte: manichiura constă în primul rând din niște unghii bine îngrijite, datorită cărora mâinile noastre vor arăta impecabil.

2.

Cuticula subțire și unghiile sănătoase vor fi întotdeauna la modă. De aceea, este bine să conștientizăm faptul că nu doar doamnele trebuie să aibă o manichiură îngrijită.

Dacă inițial procedurile de îngrijire a unghiilor erau destinate exclusiv femeilor (apropo, prima ojă a apărut în Statele Unite ale Americii și avea culoarea roșie), acum și bărbații urmăresc îndeaproape aspectul mâinilor, știind foarte bine cât de important este acest lucru.

3.

De aceea, la momentul actual există un adevărat cult al îngrijirii regulate a mâinilor. Există foarte multe saloane de manichiură, apar noi și noi metode de îngrijire a unghiilor (europeană, japoneză, franceză, braziliană), foarte multe aparate și specialiști bine pregătiți.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.