Manichiură însorită toamna: idei de top pentru un design în nuanțe galbene!

Cine a spus că doar nuanțele sumbre sunt potrivite pentru o manichiură de toamnă? Unul dintre hit-urile din toamna anului 2020 este paleta galbenă. Dacă nu riscați să o folosești în vestimentație, gândiți-vă la opțiunile ”însorite”pentru unghiile dvs.

Tema frunzelor tomnatice este incredibil de relevantă în fiecare sezon.

Sunt deosebit de simpatice în combinații cu nuanțele din paletă galbenă. Compoziții organice clasice pe unghiile de accent pot completa opțiunile monocrome în galben, roșu și alte nuanțe. Puteți adăuga puțin negru sau vișiniu pentru varietate și efect.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Un alt hit al sezonului este tema cu fructe și legume.

Merele suculente de orice culoare și dimensiune, întregi și tăiate, sunt cele mai populare fructe. Scoruș roșu în combinație cu paleta galbenă arată atrăgător și armonios. Dacă vă place să atrageți atenția, desenați un dovleac sau citrice. Toate aceste opțiuni sunt perfecte pentru a fi aplicate pe unghiile dvs, în combinație cu paleta galbenă.

7.

8.

9.

10.

Manichiura de nuanțe galbene în tandem cu paleta albă arată excelent! 

Împrospătează, îmblânzește, face ansamblul mai fin și mai elegant. Puteți completa compozițiile cu orice desene în motive de toamnă. Imaginile pot fi atât atrăgătoare, cât și sofisticate – în orice caz, vor arăta superb.

11.

12.

13.

14.

Un pic de abstractizare combinată cu detalii tomnatice oferă un rezultat estetic uimitor.

Nuanța galbenă poate fi mai calmă, pastelată sau mai intensă.

15.

16.

Tonurile portocalii arată, de asemenea, excelent pe compozițiile de toamnă. 

Arată bine în combinație cu modele simple negre sau ceva pestriț. Portocaliul este relevant atât în tonuri întunecate, intense, cât și în cele delicate sau mai calme.

17.

18.

19.

Un design a unghiilor în tonuri galbene de toamnă este o soluție uimitoare pentru o dispoziție perfectă, pentru a înfrumuseța viața de zi cu zi cu culori strălucitoare.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!