Manichiură în nuanțe saturate. Fotografii cu idei originale!

O manichiură frumoasă și elegantă este visul oricărei femei. De aceea urmărim cu atenție tendințele modei pentru a afla care sunt nuanțele și modelele actuale.

Manichiura în nuanțe saturate ne face imaginea mai expresivă, fiind o opțiune minunată atât pentru ocazii speciale, cât și pentru fiecare zi. Ați observat probabil că vara nuanțele deschise sunt la mare căutare. Îndrăznim să presupunem că nuanțele mai deschise ne amintesc de vacanță, de relaxare în timp ce nuanțele saturate sunt perfecte pentru sezonul mai rece. Oricât de mult ne-am dori să prelungim vara și perioada vacanțelor, toamna și-a intrat deja în drepturi, iar manichiura noastră, precum și vestimentația și machiajul se vor schimba: vor deveni mai misterioase, mai profunde.

Vă propunem o selecție cu cele mai populare modele de manichiură din acest sezon care sperăm să vă placă.

1. Vă plac modelele bej/gri/alb-negru? Datorită dungilor sau ornamentelor manichiura este dinamică și originală.   

2.

3.

4.

5.

6.

7. Datorită paletelor recomandate pentru toamnă, vă puteți delecta alegând culori calde precum bej, roz pal, gri, dar și nuanțe de albastru, verde smarald, vișină sau mov.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17. În fiecare an apar noi și noi modele interesante.

18.

19.

20.

21. Datorită șabloanelor din comerț, majoritatea fashionistelor își pot alege sau crea singure modele de design incredibil de frumoase.

22.

23.

24.

Mâinile bine îngrijite și manichiura impecabilă sunt importante pentru fiecare doamnă și domnișoară deoarece, atunci când se simte frumoasă, femeia are mai multă încredere în ea și emană o energie specială în jur.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!