Manichiura în nuanțe de burgundy pentru toamna.

O manichiură nouă este o opțiune excelentă pentru un nou look. Mai ales când afară se răcește avem nevoie de mai multă culoare și lumină.

Prin urmare nu este de mirare că burgundy a devenit o nuanță la modă în această toamnă.

Strălucirea cabaretului și a burlesque-ului retro se regăsește în acest sezon și pe unghii. Fie că este roșu burgundy sau cu glitter, unghiile sunt aduse acum în lumina reflectoarelor și se transformă într-un spectacol.

Pentru a afla mai multe despre moda acestui sezon puteți consulta care tendințele toamnei și veți afla cum puteți purta această culoare uimitoare pe unghiile Dumneavoastră.

1. 

instagram.com

Această culoare este profundă, bogată și totodată moderată, este ideală pentru sezonul în care cad frunzele.

2.

instagram.com

Culoarea aceasta se combină perfect cu nuanțele aurii, argintii, cu culoarea oranj și roșie.

Nuanța burgundy pentru toamna

În acest sezon este la modă atât manichiura minimalistă monofonică cât și utilizarea diferitor tipuri de decor: sclipici, paiete, strasuri. Se recomandă doar să nu exagerați cu prea mult decor.

3. 

4.

5.

6.

Manichiura burgundy se va combina extraordinar cu figurile geometrice. Nu mai puțin impresionant va arăta și manichiura franceză în nuanțe de burgundy. Alegeți diferite modele interesante pentru a vă decora unghiile: frunze, flori sau chiar efectul de marmură pe câteva unghii.

7. 

8.

9. 

10. În această toamnă este la modă manichiura mată.  

11.

12.

13.

14.

După cum ați observat și în sezon, ca și în fiecare toamnă, tonurile de roșu închis și misterios revin în tendințe. Iar nuanța vedetă a acestui sezon este roșu burgundy.

Tot în acest sezon de toamnă-iarnă trebuie să știți că unghiile se vor asorta cu machiajul ochilor.