Manichiură în diverse culori: aflați cum să folosiți culorile pe unghii, pentru a evita un aspect vulgar.

Cu acoperirea unghiilor într-o singură culoare deja nu poți surprinde pe nimeni. Pare simplu și este plictisitor. Acum și design-ul de unghii a devenit o artă adevărată, care necesită o anumită combinație a culorilor ojei. Fetele moderne deja știu că manichiura în diverse culori este modernă și în trend. Creând o schemă contrastantă și frumoasă, este extrem de dificil să obții o manichiură elegantă. Trebuie să combinați corect culorile.

Vom vorbi astăzi despre regulile de bază pentru combinarea culorilor în design-ul unghiilor. De asemenea, vă împărtășim o selecție de idei pentru o manichiură elegantă.

Manichiura multicoloră

Există mai multe reguli de bază pentru alegerea și combinarea culorilor. Deci, nu se recomandă combinarea nuanțelor reci și calde. Se consideră că culorile principale sunt: verde, roșu, galben și albastru. Diverse nuanțe se obțin prin amestecarea lor, adăugând culoarea albă și neagră. O combinație de galben și roșu se consideră una caldă, iar o combinație de albastru și verde – rece.

Remarcăm faptul că această regulă este adesea încălcată. Atunci când creați o manichiură modernă, combinația nuanțelor calde și reci, nu mai este deja o minune. Dacă alegeți trei sau mai multe culori, trebuie să vă concentrați doar la o culoare de bază, iar celelalte să fie complementare.

Idei de manichiură cu design multicolor: 

1. Foarte mișto va arăta acestă combinație de culori toamna. Albul se încadrează perfect în gama întunecată de culori, astfel, încât unghiile nu par plictisitoare.

2. Și culorile pastelate pot fi combinate în diverse moduri. O manichiură fină și mai puțin obișnuită.

3. Desigur, manichiura în culori gradate este cea mai bună alegere pentru combinarea culorilor. Totul arată foarte armonios. Nu este neapărat să folosiți doar două nuanțe.

4. Alegeți nuanțele dintr-o singură gamă de culori și nu veți da greș.

5. O combinație de culori foarte frumoase, dar și periculoase. Împreună se completează perfect.

6. În această versiune sunt prezente nuanțe calde și reci. Dar întreaga imagine pare armonioasă.

7. O trecere fină de la o culoare deschisă la una întunecată.

8. Baza de culoare albă este potrivită pentru combinarea oricăror nuanțe.

9. Culori atât de diverse, ce arată foarte frumos împreună.

10. Culorile aprinse sunt perfecte pentru vară, iar pe vreme rece vă vor aminti de zilele calde.

11. Un french foarte original.

12. Aceste unghii sunt superbe, iar cel mai frumos lucru este că completează perfect orice ținută.

13. O întreagă Galaxie pe unghii.

14. Înafară de diferite nuanțe, combinați și diverse texturi.

15. Să nu vă fie frică să experimentați și să creați diverse desene.

Dacă doriți o manichiură multicoloră, înainte de a începe să aplicați oja, picurați puțin din fiecare culoare pe o foaie albă de hârtie. În acest fel veți vedea imediat cum arată culorile împreună.

Încercați să combinați diferite culori pentru o manichiură perfectă și interesantă. Nu uitați să vă împărtășiți ideile cu prietenele dvs în rețelele de socializare!