Manichiura în culori tomnatice. Câteva idei spectaculoase

Odată cu venirea toamnei, toată natura este pictată în culori noi. E timpul să pictezi lumea în culori tomnatice. Începe cu propriile unghii pentru a-ți realiza ideile cele mai îndrăznețe. Unul dintre modelele cele mai preferate în designul de toamnă al unghiilor, este desenul pe unghie al frunzelor galben-roșii. Artiștii experimentați, realizează aceste desene foarte ușor.

Începătorii folosesc, de asemenea, tot felul de mijloace improvizate pentru designul rapid al unghiilor. De exemplu, acum foarte populare sunt stickerele pe bază de apă, care sunt foarte ușor de utilizat, iar designul este foarte frumos. Astfel de stickere sunt ieftine, și este nevoie de puțin timp pentru a realiza desenul dorit.

Pentru cei care iubesc și pot desena pe unghii, vă prezentăm această colecție de fotografii cu idei interesante de manichiură tomnatică.

Idei de manichiură cu frunze de toamnă

Frunzele desenate pe unghii sunt adesea de arțar, stejar și mesteacăn. De asemenea, puteți să vedeți desenat pe unghie, ramura unui scoruș.

Manichiura cu frunze de toamnă este adesea combinată cu fructe, picături de ploaie sau animale și desene de păsări (arici, vulpi, etc.). Ca urmare, se obțin compoziții tomnatice. Exemple de manichiură cu desene tomnatice puteți vedea în fotografia de mai jos.

În continuare vă vom prezenta cele mai interesante tehnici și noutăți în domeniul designului unghiilor, care pot fi folosite pentru a crea o manichiură în stilul toamnei.

Gel lac de unghii „ochi de pisică”

Devin din ce în ce mai popular gelul lac de unghii „ochi de pisică”. Desenul este creat în etape, cu evidențierea fiecărei Frunze. Este mai bine să efectuați pe un fundal întunecat – gri, maro sau negru.

Desene cu nuanțe „metalice”

Desenele metalice au devenit extrem de populare în ultima vreme. Ele sunt realizate destul de ușor. Unghia se curăță, se aplică un gel lac colorat și gel bază, apoi desenul este executat și acoperit cu atenție cu un pigment oglindă apoi cu gel bază. Să aplici lacul gel cu efect chrome este destul de ușor. În primul rând, desenul este aplicat cu o vopsea groasă de gel și apoi este acoperit cu un gel lac metalic, care se usucă rapid. De asemenea, frunzele de pe unghii pot fi modelate cu o pastă de gel strălucitoare. Un model original de manichiură este combinația de negru cu frunze argintii sau aurii, precum și un design în culori pastelate.

Desen de toamnă în acuarelă

Vă prezentăm o manichiură frumoasă realizată cu tehnica acuarelă. Este foarte ușor de realizat. Atunci când creați desenul pe unghie, amestecați-l cu gel bază. Acest lucru oferă o nuanță translucidă . După ce a fost creat scheletul desenului, cu ajutorul unei periuțe subțiri, conturați imaginea.

Peisaj de toamnă

Cea mai frumoasa manichiura cu tema toamna poate fi realizata numai de maeștrii experimentați. Picturi similare pe unghii sunt create cu ajutorul celor mai subțiri perii. Acestea sunt aplicate cu o uscare treptată și o acoperire atentă a liniilor.

Design pentru începători

Începătorii pot face o manichiura simpla cu o simplă crenguță de frunze. Astfel de desene au fost foarte populare în timpul verii. Dacă schimbați gama de culori, veți obține o manichiură elegantă pentru toamna anului 2018. Pentru a nu supraîncărca designul, crenguța cu frunze este de obicei realizată în una sau două culori.

Desenul cel mai popular este frunza de arțar

Aceasta nu este o noutate, dar fără ea nici toamna nu e la fel. Fiecare începător în această toamnă ar trebui să învețe să deseneze pe unghii frunze de arțar.

Într-o versiune simplă, puteți desena un contur. Modele mai complexe sunt create cu ajutorul mai multor nuanțe. În primul rând, sub forma unei frunze de arțar, se creează o „umplere” a modelului, iar apoi se aplică dungi și un contur.

Pentru efectul 3D, puteți picura puțin gel de bază. Mai jos veți găsi o fotografie a unei manichiuri frumoase. Astfel de desene arata grozav pe fundal deschis. Dacă doriți să efectuați un model pe un lac gel închis sau negru, cel mai bine este de a face un contur alb.

Exemple de desen cu frunze de arțar, stejar și mesteacăn