Manichiură frumoasă pentru unghii scurte: tendințele anului 2020

Dacă v-ați săturat de unghiile lungi, atunci această selecție v-ar putea fi de ajutor.

Chiar dacă unghiile lungi nu se demodează, cele scurte câștigă, în ultima vreme, tot mai mult teren.

Avem mai multe argumente în favoarea unghiilor scurte. În primul rând acestea arată la modă și îngrijite, indiferent de forma pe care o alegeți. În al doilea rând, pe unghiile scurte va arăta perfect atât un design minimalist, cât și unul sofisticat. Și, în al treilea rând, unghiile scurte sunt comode și practice.

Vă propunem în continuare câteva idei de manichiură, pe care veți dori, cu siguranță, să le încercați.

1.

2.

3.

Acoperirea simplă.

Manichiura simplă este cea mai recomandată în cazul unghiilor scurte. Cel mai important este să alegeți nuanța corectă. Dacă nu doriți doar o singură nuanță, aplicați mai multe, dar pe unghii diferite.

4.

5.

6.

Modele, litere și aplicații.

Persoanele creative vor fi încântate de manichiura cu un modele, desene sau aplicații originale.

7.

8.

9.

10.

Manichiura franceză și cea în stil hollywoodian.

Pentru manichiura franceză, pe lângă oja albă, se folosesc, în ultima vreme, și alte culori: galben, albastru, verde sau roșu. Nu mai puțin populară este manichiura în stil hollywoodian.

11.

12.

13.

14.

Glitter.

Dacă aveți impresia că manichiura cu glitter este potrivită doar pentru seară, să știți că nu este chiar așa. O ojă neutră în combinație cu puțin glitter vă va oferi o manichiură perfectă pentru orice ocazie.

15.

16.

Acoperire transparentă.

O altă idee excelentă pentru unghiile scurte este oja transparentă: aceasta se combină cu orice ținută și arată perfect.

17.

Care dintre aceste modele de manichiură v-a plăcut și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!