Manichiura french pentru anul 2020: întruchiparea delicateții și feminității!

Superb, fabulos, delicat, elegant, sofisticat, rafinat! Toate aceste cuvinte definesc cea mai frumoasă și mai actuală în toate timpurile manichiură french! În acest sezon, părerile criticilor de modă în privința manichiurii french sunt foarte contradictorii. Dar suntem adepții ideii care presupune, că manichiura french este clasică, iar clasicul niciodată nu iese din modă.

De aceea, am decis pentru cititoarele noastre fidele, să propunem o selecție deosebită și foarte variată a manichiurii french. Mai ales că această manichiură poate completa și înfrumuseța orice imagine!

Anul 2020 – este anul Porcului de Pământ, prin urmare, înafară de culoarea galbenă, maro și verde vor fi foarte populare și nuanțele bej. Anume acestea sunt preferate de manichiura french!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Apelăm la manichiura franțuzească de fiecare dată când vrem ca mâinile să aibă un aspect aristocratic, rafinat și sofisticat. Această manichiură universală, se potrivește oricăror situații, fie celor de zi cu zi sau ocaziilor speciale.

13.

14.

15.

16.

17.

18. Ideile pe care vi le prezentăm în acest articol vor asigura o rezervă de inspirație pentru a purta manichiura french pe parcursul întregului an! Până la urmă manichiura french este baza multor alte tipuri de manichiură. Printre acestea este manichiura moon și french ombre. Un ocean de delicatețe și frumusețe!

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28. French este o manichiură universală, care nu poate fi comparată cu altă tehnică de design al unghiilor. Ideile care țin de manichiura franțuzească nu se vor epuiza niciodată. Această selecție va continua călătoria dvs lumea manichiurii french!

29.

30.

31.

32.

33. După cum vedeți forma și lungimea unghiilor, precum și culorile pe care le folosiți pentru a crea o manichiură impecabilă sunt diverse și depind doar de imaginația și preferințele dvs.