Manichiura franțuzească este mereu în trend: peste 20 de modele fine și originale!

Mâinile sunt cartea noastră de vizită, așa că este foarte important să ne îngrijim unghiile pentru ca ele să arate cât mai bine. În acest scop există o gamă largă de stiluri de manichiură pe care le puteți aborda. Cea mai simplă este, însă, manichiura franțuzească care are un aspect natural, dar, în același timp, este elegantă și poate fi realizată chiar acasă, cu condiția să aveți la îndemână ustensilele necesare și puțină îndemanare.

Manichiura franțuzească este una clasică și preferata multor fashioniste de diferite vârste și profesii, fiind renumită pentru rafinamentul și eleganța sa. Cu toate acestea moda nu se oprește în loc și acest lucru se referă, fără îndoială, și la manichiură. oile tendințe introduc în fiecare sezon noi și noi  detalii în designul unghiilor. Dar clasicul va rămâne mereu neschimbat, va ocupa întotdeauna primele poziții.

Una dintre varietățile clasice de nail-art este manichiura franțuzească, care, împreună cu alte tehnici de manichiură, este o manichiură foarte versatilă și atemporală.

Manichiura franțuzească a apărut pentru prima oară pe podium, fiind o soluție universală de design pentru manichiura manechinelor.

Este de remarcat că manichiură franțuzească care, de obicei, are la bază o culoare naturală și o dungă albă pe unghie, devine, din an în an, tot mai interesantă, fiind una clasică și frumoasă, capabilă să completeze orice ținută.

Manichiura franțuzească poate fi realizată pe orice tip de unghie: de lungime și formă diferită, ceea ce face ca acest tip de manichiură să fie și mai populară.

Vă propunem să admirați aceste modele gingașe și originale din care să vă inspirați.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.