Manichiură elegantă pentru un look stilat în acest sezon

Manichiura frumoasa este un detaliu foarte important pentru a arăta impecabil.

Manichiura reprezintă personalitatea fiecărei femei. Aceasta a ajuns, de-a lungul timpului, o adevărată artă.

Sezonul acesta ne oferă mai multe modele, culori și forme: pătrate, rotunde, migdalate sau ascuțite și lungimi de la scurte la lungi, câte ceva care să satisfacă toate gusturile.

În lunile reci se pledează în special pentru tonurile închise, precum albastru sau roșu burgund. Aceste culori saturate și bogate atrag privirile celor din jur. Culorile închise arată stilat atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi, cu ojă, gel sau acril, de aceea, optând pentru aceste culori, nu veți da, cu siguranță, greș. Dar, în același timp, culorile aprinse sunt și ele la modă în acest an. Vă mai puteți diversifica aspectul unghiilor cu diferite tipuri de ornamente, stickere și alte elemente originale de decor.

Am selectat, special pentru Dumneavoastră, câteva idei interesante și originale de manichiură pentru acest sezon pentru ca să puteți găsi mai ușor ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

1. Manichiura în tonuri intense de roșu este, fără îndoială, foarte elegantă și potrivită pentru evenimente speciale. Iar ornamentele strălucitoare, precum aplicațiile aurii sau argintii, vor pune și mai mult în evidență frumusețea culorii.

2. Chiar dacă apar noi și noi tendințe, manichiura roșie nu cedează niciodată pozițiile sale de lider.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Aceste modele de manichiură arată foarte șic în acest sezon. Surprindeți-i pe cei dragi cu o manichiură originală!

Care dintre aceste modele de manichiură v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!