Manichiură delicată cu cel mai simplu, dar elegant design!

În sfârșit a venit toamna, iar zilele toride de vară au rămas în urmă. De obicei, cu sosirea noului sezon suntem inspirate la ceva nou, fie o schimbare radicală a tunsorii sau a unei manichiuri în nuanțe și design nou. Deci, dacă v-ați decis să faceți schimbări, dar nu știți care sunt tendințele acestui sezon, atunci, drag cititor, acest articol este pentru dvs.

Vă prezentăm 21 de idei grozave de manichiură delicată pentru toamnă, care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Manichiura face parte din stil. Ce design veți alege – e o chestiune de gust. Drag cititor, vă oferim o selecție a celor mai delicate și splendide modele de manichiură, care sunt potrivite pentru fiecare zi:

1.

2. Simplu și cu gust.

3. Un pic de marmură.

Manichiura făcută în tonuri blânde are mai multe avantaje:

– este relevantă în orice anotimp al anului;

– poate fi folosită pe unghii de diferite forme și lungimi;

– nuanțele delicate pot fi alese pentru orice tip de culoare;

– actualizează imaginea.

4. Tandrețea în sine.

5.

6. Floricele fine.

Manichiura delicată, poate părea destul de plictisitoare. Prin urmare, maeștrii nail-art adesea crează un decor suplimentar. Pentru aceasta sunt folosite mai multe materiale și tehnici.

7. Păsărele

8.

9. Desen modern

Pietre, nisip decor, aur sau argint – aceste elemente decorative sunt capabile să ofere unghiilor și mai multă sensibilitate. Dar lucrul principal este să nu exagerăm.

10.

11. Simplu și frumos.

12.

13.

14. O mică amintire de vară.

În plus pentru o manichiură delicată, puteți să ridicați și autocolantele în culori liniștite. Fluturi, păsărele, geometrie, flori – toate acestea se aplică atunci când executați manichiura în culori pastelate.

15.

16.

17. Elegant

18.

19.

20. Gingaș

21.

Vă place un design simplu și minimalist pe unghii? Așteptăm comentariile cu drag.