Manichiură delicată: 17 idei splendide.

Manichiura vorbește multe despre fiecare dintre noi, de aceea se recomandă să alegem cu mare atenție nuanțele de ojă!

Există foarte multe modele de manichiură, propuse pentru acest sezon, de aceea puteți deveni ușor confuze, neștiind ce să alegeți. O culoare foarte versatilă și potrivita pentru orice ocazie este bej natural. Acest ton delicat de maro combinat cu roz este ideal, dacă vă doriți un look cât mai natural și o manichiură îngrijită.

Astăzi vă prezentăm mai multe modele de manichiură delicată pentru adevăratele regine! Cu astfel de unghii vă veți simți mereu minunat!

Tendințele anului în materie de unghii sunt dominate de un trend minimalist: mai puțin a devenit mai mult. Simplitatea este „ingredientul” cheie pentru un nail-art reușit, cu care veți capta cu siguranță atenția tuturor. Culorile anului sunt negru, rosu și nude. Fiecare dintre acestea exprimând stări și personalități diferite. Dacă sunteți tipul de femeie care preferă să rămână cât mai delicata, dar elegantă în același timp, unghiile nude sunt potrivite pentru Dumneavoastră.

Dacă aveți o personalitate puternică, care știe să se impună în orice circumstanțe, atunci roșu și negru sunt cu adevarat soluția ideală pentru dvs.

Pentru un look elegant și discret, puteți apela fie la tonuri deschise și pale, fie la cele închise și mate.

Modelele de manichiură fină, prezentate în această selecție, se disting prin gingășie, care vă va pune în evidență individualitatea imaginii.

Suntem încântați de aceste modele. Unghiile arată minunat. Sunt foarte rafinate!

Inspirați-vă din aceste 17 idei minunate de manichiură delicată. Cu asemenea manichiură veți arăta mereu impecabil!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.