Manichiură de lux: adevărate capodopere pentru mâinile Dumneavoastră

Manichiura modernă ne oferă foarte multe idei minunate. Aceasta poate fi simplă și minimalistă sau colorată și îndrăzneață. Fiecare sezon vine cu idei noi. Dacă pentru sezonul de iarnă optăm pentru modele strălucitoare, la începutul primăverii alegem modele feminine și simple.

Modelele de manichiură se aleg în funcție de sezon, stil, forma mâinilor și a degetelor și, desigur, starea de spirit. În sezonul de primăvară căutăm ceva mai vesel. O culoare frumoasă sau un design reușit ne pot face să zâmbim, să ne distragem atenția de la agitația de zi cu zi. Vă invităm să admirați câteva modele de astfel de manichiură.

1.

2.

3.

Cine va opta pentru o astfel de manichiură va arăta mereu elegant, ca o regină.

4.

Acest model de manichiură se potrivește oricărui stil.

5.

Acest model se distinge prin gingășie, care va pune în evidență individualitatea imaginii Dumneavoastră.

6.

O combinație foarte îndrăzneață.

7.

Tandrețea și feminitatea au fost întotdeauna sinonime și, prin urmare, în ciuda existenței multor tendințe în materie de nail art, manichiura delicată a fost, este și va fi mereu trend.

8.

Simplitatea este „ingredientul”-cheie pentru un nail art reușit, cu care veți capta cu siguranță atenția tuturor.

9.

Manichiura elegantă este un atribut de neînlocuit al unui look impecabil.

10.

11.

12.

13.

Rolul modelelor de unghii nu se mai limitează doar la obținerea unei manichiuri îngrijite și discrete, care să vă pună în evidență ținutele frumoase sau accesoriile. Universul beauty a evoluat, iar profesioniștii au adus manichiura la rang de artă, realizând modele de unghii deosebit de originale, unghiile devenind adevărate „pânze”.