Manichiura de culoarea prunei, o paletă de nuanțe elegante: 28 de fotografii

Culoarea mov poate fi atribuită culorii luxului, fiind o culoare bogată și profundă.

Manichiura de culoarea prunei este foarte versatilă și este perfectă atât pentru fiecare zi, cât și pentru diferite ocazii. Puteți opta pentru unghii de orice lungime și puteți utiliza diferite modele de decor.

Această paletă este destul de largă, fiind între burgund și mov. Puteți alege o nuanță mai deschisă sau una mai închisă și mai saturată pentru a obține accentul dorit. În acest sezon vă recomandăm să alegeți nuanțele mai saturate care vă vor sublinia frumusețea unghiilor și eleganța manichiurii.

Există mai multe tehnici de realizare a manichiurii unde aceeași nuanță va arăta complet diferit. Dacă veți adăuga puțin decor, veți obține o manichiură extraordinară!

Vă propunem în continuare câteva modele de manichiură de culoarea prunei din care ați putea să vă inspirați. Sunt perfecte pentru această toamnă!

1. Puteți opta pentru unghii lucioase. 

2.

3. Sau puteți alege unghiile mate, care, la fel, arată minunat. 

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. Manichiura mată de nuanța prunei arată uimitor, textura catifelată oferindu-i și mai mult farmec acestei culori saturate. Acest model de manichiură se va potrivi perfect pentru diferite evenimente, precum și pentru fiecare zi.

12. Structura lucioasă îi va permite acestei nuanțe să strălucească ca un diamant, care va atrage toate privirile. 

13.

14.

15. Nu vă fie teamă să experimentați: combinați două tehnici, mată și lucioasă, aplicați desene, strasuri sau alte tipuri de decor.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

Culoarea prunei vă va ajuta să obțineți o manichiură impecabilă, perfectă pentru această toamnă. Nu este de mirare faptul că această culoare este un semn al bunului gust și al luxului.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!