Manichiură cu motive florale: Primăvara aceasta se poartă și pe unghii (25 de fotografii)

Adesea, stare de bine și pofta de viață a unei femei poate fi observată și după manichiura pe care aceasta o are și, de ce la început de primăvară să nu optați pentru o manichiură cu motive florale?

Mâinile bine îngrijite și manichiura impecabilă sunt importante pentru fiecare doamnă și domnișoară. Motivele florale pe unghii vă vor umple mereu de voie bună. Atunci când o femeie se simte frumoasă, are mai multă încredere în ea și emană o energie specială.

Cum să realizați o manichiură cu motive florale?

Manichiura cu temă florală nu este deloc simplu de realizat, de aceea veți avea nevoie de ajutorul unui specialist în domeniu.

Pentru a face un ornament floral, artiștii de unghii folosesc o varietate de tehnici, culori și modele. Și toate acestea pentru ca doamnele să se bucure de o manichiură de primăvară.

Descoperiți 25 de modele de manichiură cu motive florale care cu siguranță vă vor binedispune!

1. Culorile pastelate prezintă o paletă variată de nuanțe. Manichiura va avea un aspect îngrijit, delicat și arată foarte bine. Alegeți motive de primăvară pe unghiile dvs!

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Design floral pe manichiura într-o singură nuanță

Florile pot fi pictate cu încredere și pe unghia goală, îngrijită doar cu o ojă transparentă sau în nuanțe naturale. Culorile neutre sunt o alegere proaspătă și modernă. Manichiura minimalistă este mereu la modă fiind un simbol de delicatețe, rafinament care se potrivește cu orice ocazie.

9.

10.

11.

12.

Manichiură minimalistă cu design floral

Dacă nu sunteți adepta unghiilor lungi însă vă doriți să atrageți toate privirile, nu ezitați să alegeți manichiura minimalistă. Simplitatea este cea mai originală, manichiură.

13. Modelele florale sunt foarte gingașe și rafinate.

14.

15.

16.

Manichiură cu motive florale pe ojă mată

Manichiura mată va fi mereu la modă în ciuda faptului că multe femei o evită. Oja mată arată incredibil de elegant și este folosită numai de adevărații artiști, care cunosc multe despre manichiura de calitate.

Combinată cu modele florale obțineți o manichiură elegantă și sofisticată.

17.

18.

19.

20.

21.

Manichiură florală cu glitter și pietricele

Alegeți o manichiură în nuanțe delicate cu un print floral combinat delicat cu pietre și sclipici. Este rafinat și elegant dacă nu exagerați.

22.

23.

24.

25.

Distribuiți acest articol și prietenelor dvs!