Manichiura cu fluturi: 25 de idei minunate

Unghiile pictate artistic reprezintă arta pe care o purtăm după noi oriunde mergem, ele sunt o dovadă a originalității noastre, un mod minunat de a ne expune personalitatea și simțul nostru estetic.

Iar rutina de beauty a fiecărei domnișoare sau doamne se schimbă în fiecare anotimp. Vara ne simțim mai liber, suntem mai îndrăznețe, mai îndreptățite să alegem look-uri curajoase, dar suntem și mai relaxate în același timp. De aceea, am considerat oportun să vă propunem o manichiură mai deosebită pentru această vară.

Manichiura cu fluturi este foarte actuală și la modă în această vară. Cu o astfel de manichiură trebuie să aveți mereu buchete de flori în mână! Încercați aceste modele de unghii cu fluturi. Etalați-vă creativitatea combinând nuanțele contrastante, care vor atrage imediat atenția celor din jur.

Pictați-vă unghiile cu cele mai noi nuanțe ale momentului. Folosiți paleta de culori care vă va permite sa vă etalați creativitatea. Puteți alege aceste modele romantice pentru fiecare zi sau pentru a merge la vreun eveniment mai special deoarece manichiura cu fluturi completează orice outfit, atât pentru un eveniment special sau adaugă personalitate, eleganță și gingășie aspectului Dumneavoastră de zi cu zi. Veți reuși să-i uimiți pe toți cu aceste modele originale!

Vă propunem, în continuare, mai multe modele de manichiură cu fluturi, unele simple și fermecătoare, ușor de făcut, altele mai complicate, dar la fel de uimitoare, care necesită un pic mai multă îndemânare și practică.

Este o manichiură de vară minunată! Sperăm să vă inspirați din aceste modele interesante, gingașe și originale!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.