Manichiura burgundy: 30 modele cu un design superb

Burgundy – culoare foarte actuală în sezonul de toamnă-iarnă, mai ales în combinație cu un decor gold. La fel ca și culoarea roșie, nuanța burgundy face parte din nuanțele clasice, folosite în manichiură, care se combină perfect nu doar cu o rochie bordo, dar și cu ținutele de oricare altă culoare. Aici, desigur avem în vedere că manichiura este monocromatică.

Dacă doriți să combinați două sau trei culori într-o manichiură burgundy, în acest caz manichiura nu va mai fi universală, și se potrivi doar ocaziilor speciale.

În acest articol vă propunem mai multe idei de manichiură burgundy și o colecție de fotografii din care vă puteți inspira.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

În prezent manichiura burgundy este combinată nu doar cu un decor gold dar și cu silver. Pentru aceasta puteți folosi paiete, romburi, autocolante, kamifubuki, pigmenți metalici. În colecțiile producătorilor cei mai cunoscuți de ojă și gel de unghii au apărut multe nuanțe de burgundy: de la cele mai deschise nuanțe până la culori închise, apropiate de cea neagră.

Toamna și iarna este foarte populară manichiura cu efect ”ochi de pisică”, care pentru o expresivitate și mai mare poate fi acoperită cu ojă cu efect de vitraliu. Aproape toate nuanțele roșii arată impresionant într-o versiune mată. De aceea, când alegeți o manichiură burgundy puteți folosi elemente decorative cu efect mat. Cea mai recentă tendință a acestui an – este decorul unghiilor cu pietre, paiete și mărgele care imită pietrele prețioase.

De asemenea, foarte bine arată designul geometric cu linii verticale decorate și spațiu negativ. Combinația optimă de culori în manichiura burgundy este considerată cea între negru și bordo.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.