Manichiura bordo: idei chic pentru toamna 2019!

Bordo este o culoare la modă în sezonul de toamnă, în special în combinație cu culoarea aurie. Culoarea bordo și roșie sunt atribuite culorilor clasice în designul unghiilor și se potrivesc cu ținutele de aproape orice culoare, dacă unghiile vor fi de o singură culoare.

1.

 

Dacă veți alege un design cu două sau trei culori cu ojă-gel bordo, atunci această opțiune nu va fi una universală, dar pentru ocazii speciale.

În acest articol veți găsi informații despre tendințele de nail-art de culoare bordo și vă prezentăm cea mai recentă colecție de idei de design pentru unghii.

Manichiura bordo.

Unghiile de culoare bordo se pot decora nu doar cu auriu, dar și cu argintiu. Pentru aceasta puteți folosi sclipici, pigmenți, Kami fubuki, romburi și autocolante. În ultimele colecții de ojă-gel au apărut foarte multe nuanțe interesante de bordo: de la deschise până la cele mai întunecate.

2.

3.

Pentru toamnă și iarnă este deosebit de popular efectul ochiului de pisică care mai poate fi acoperit cu ojă cu efect de vitraliu pentru o expresivitate și mai mare. Practic toate nuanțele roșii arată impresionant într-o versiune mată. Prin urmare, pentru crearea unei manichiuri bordo, se utilizează adesea un strat cu efect mat.

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10.

Ultima tendință a acestui an este decorul cu pietre și mărgele sub formă de bijuterii. Arată impresionant și designul geometric cu dungi verticale.

11.

12.

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

Cea mai avantajoasă culoare pentru acest design se consideră nuanța de negru-bordo. Fotografiile ne prezintă cele mai recente inovații în designul unghiilor de culoare bordo.

18.  

19. 

20. 

21.

22. 

23. 

24.