Mânere genților întotdeauna se uzează repede? Un truc care vă scapă de această problemă

Geanta este unul din cele mai importante accesorii pentru fiecare femeie. Chiar dacă ne dorim să schimbăm gențile mai des, se întâmplă să purtăm aceeași poșetă o perioadă mai lungă. Și chiar dacă încercăm să folosim cu grijă acest accesoriu, nu putem să nu înțelegem că mai devreme sau mai târziu geanta se uzează.

Este foarte neplăcut să vezi unele zgârieturile, crăpăturile și alte semne de uzură pe suprafața genții, mai ales dacă accesoriul a fost preferatul dvs. Dar mânerele genților se uzează mult mai repede decât geanta propriu zisă.

De aceea am decis în acest articol să vă prezentăm o metodă ingenioasă și practică de a rezolva această mică problemă.

Ce să faceți dacă mânerele genții arată inestetic.

Pentru unii, acesta este un motiv de a cumpăra o geantă nouă, în timp ce pentru alte femei această problemă este o durere de cap, deoarece presupune cheltuieli suplimentare.

Așadar, vă prezentăm un truc minunat și util, care vă va scăpa de această problemă.

Totul este foarte simplu! În opinia noastră autorul acestei idei este o persoană foarte ingenioasă. Aveți nevoie de o panglică lungă din orice tip de țesătură. Trebuie doar ca culoarea țesăturii să se asorteze cu geanta dvs. Puteți încerca să înlocuiți țesătura cu bandă din piele. Apropo, puteți înlocui panglica de pe mânerele genții în funcție de ținuta dvs.

Puteți fixa panglica cu ojă transparentă de unghii! Este foarte important să înfășurați panglica cât mai dens și să fixați bine capetele panglicii.

Cum vi se pare această metodă de a reanima mânerele genților? Așteptăm comentariile dvs!