Mâneci de șifon – o selecție fascinantă de idei, actuale în acest sezon!

Rochiile și bluzițele sunt piesele fundamentale în garderoba oricărei femei. Dincolo de tendințe, rochia relevă pasiunile și caracterul femeii ce o poartă. Nu ai niciodată suficient de multe nuanțe și modele pentru a-ți manifesta starea de spirit și creativitatea. Un look office desăvârșit, o ținută elegantă de ocazie sau una relaxată de zi, toate încep cu o rochie remarcabilă…cu mâneci.

Vă invităm să admirați o selecție a celor mai frumoase modele de mâneci din șifon, ce sunt actuale pentru acest sezon:

1.

2. Odată cu siluetele și modelele compatibile pentru fiecare, am descoperit influența mânicilor. Mânica este o piesă pentru echilibrarea proporției între umeri și șolduri, ce desăvârșește o ținută. Mânecile cu amplitudinea lor pot avantaja o anumită parte a corpului, pot armoniza și aduce aproape de proporțiile ideale umerii prea înguști și echilibra șoldurile mai late.

3. Indiferent dacă vă plac rochiile scurte, lungi sau midi, iar bluzele din dantelă sau voal, stiliștii au selectat pentru dvs o mulțime de modele cu mâneci de șifon în tendințele anului 2019, din care vă puteți inspira pentru o apariție senzațională.

4. Șifonul este cel mai bun material chiar și pentru evenimentele mondene – el transmite un look rafinat și elegant.

5. 

6. 

7.  Ținutele cu mânicile de șifon sunt cele mai elegante. Iar modelele deosebite vă vor face să vă simțiți o adevărată regină, indiferent dacă mergeți la o nuntă, la un bal caritabil sau un eveniment mai special.

8. 

9. 

Înainte de a alege ținuta, atrageți atenția la tipul de mâneci potrivit siluetei dvs. Iată care sunt acestea:

– Mâneca aripă de înger, largă, care atârnă liber de la umăr;

– Mâneca aripa de liliac;

– Mâneca clopot;

– Mâneca fluture;

– Mâneca capac;

– Mâneca ”umăr gol”;

– Mâneca dolman;

– Mâneca cu montură;

– Mâneca desprinsă;

– Mâneca bufantă;

– Mâneca 3/4.

Vă dorim să fiți elegante și frumoase mereu!