Mama nu voia să mă vadă. O iubea doar pe sora mea.

Tatăl meu ne-a părăsit de îndată ce m-am născut. Probabil că acesta a fost unul dintre motivele pentru care mama mea se atârna față de mine, să zicem, nu foarte bine. În ceea ce o privește pe sora mea, ea este foarte frumoasă și asemănătoare cu mama, nu numai la aspect, ci și la caracter. Îi plăcea să fie în centrul atenției, să comunice și să fie sufletul companiei.

Iar eu, dimpotrivă, întotdeauna mi-a plăcut să fiu singură, în pace și în liniște. Mama mea mă deprima mereu și-mi spunea că nu pot face nimic cu putință și că nu voi obține nimic, că nu voi putea deveni o femeie demnă. Întotdeauna m-a comparat cu sora mea. Îmi spunea că aceasta e mult mai bună la tot, mai ales la înfățișare. 

Când sora mea a absolvit școala și a trebuit să meargă la universitate, ea nu a putut, pentru că nu a susținut examenele. Prin urmare, ea a început să lucreze ca vânzător. Într-o zi la locul de muncă, ea și-a întâlnit ”dragostea”.

Desigur, mama era foarte fericită de acest fapt. Ea se mândrea cu fiica sa. 

Dar viața mea s-a aranjat altfel. Din fericire, am susținut toate examenele bine și am intrat la facultate. Mi s-a oferit o slujbă bună în anul trei.

Nu m-am gândit mult, am fost de acord și am plecat să locuiesc în alt oraș. Și știți ce e jignitor? Familiei mele nu-i păsa. Nici măcar nu m-au sunat, să afle cum mă simt. Singura dată când m-a sunat mama mea, a fost când avea nevoie de ajutor financiar. Apoi a vrut să mă întorc și s-o ajut să am grijă de nepoți. 

S-a dovedit că soțul surorii mele a părăsit-o și ea a rămas singură cu doi copii. Dar surioara mea nu s-a chinuit mult timp, și-a găsit un nou bărbat și au plecat împreună. Iar copiii ei trăiesc cu mama mea.

Am refuzat să mă întorc și să-i ajut.

Cum ați fi procedat dvs? Așteptăm cu drag comentariile.