Mama mi-a sugerat cum să spăl rapid cadrele ferestrelor și sistemelor cu uși glisante. O metodă extraordinară și foarte ușoară!

Când avem ferestrele murdare nu avem chef nici să ferim draperiile la o parte, deoarece vederea din geam oricum nu ne poate ridica dispoziția. Curățarea fără urme a geamurilor a devenit destul de ușoară, deoarece în comerț există o mulțime de produse precum și metodele populare care, la fel, sunt destule. Dar murdăria și praful ce se acumulează în interiorul și pe cadrele ferestrelor este foarte complicat de le curățat, deoarece este mai dificil de ajuns în aceste zone. Dar dacă sunt murdare, arată pur și simplu dezgustător.

Redacția noastră vă prezintă un mod simplu și ieftin, care vă va ajuta la eliminarea murdăriei de pe cadrele ferestrelor și ale sistemelor cu uși glisante. Pe acestea din urmă la fel se acumulează o mulțime de praf, prin urmare trebuie să le acordați și lor atenție atunci când veți face curățenie generală înainte de Paște sau poate chiar astăzi.

Cum să spălați rapid ferestrele

Deoarece acestea au unele zone mai greu accesibile, trebuie să aveți la dispoziție un produs care să aibă proprietăți de dizolvare bune, dar totodată să nu distrugă suprafețele. Pentru aceasta aveți nevoie de 2 ajutoare fidele pe care le găsiți în casă: bicarbonatul de sodiu și peroxidul de hidrogen.

După aceasta presărați niște bicarbonat pe zona murdară. Apoi turnați peroxid de hidrogen, dar nu foarte mult, doar atât cât să formeze un amestec nu prea dens.

Așteptați 2-3 minute după care înlăturați conținutul cu un șervețel. Vă garantăm un rezultat extraordinar fără mirosuri de chimicale!

Scrieți-ne în comentarii dacă aveți propriile Dumneavoastră tehnici de curățare rapidă a locurilor greu accesibile. Și, de asemenea, distribuiți și prietenilor Dumneavoastră pe care îi aveți în rețelele sociale această modalitate simplă și genială!