Mamă cu mulți copii din Argentina: are doar 17 ani și deja 7 copii

Mamele cu mulți copii – sunt un fenomen rar în ziua de azi. Acum chiar și o familie cu 3 copii este considerată o familie deosebită. De aceea exemplele când un număr mare de copii crește într-o familie sunt unice. În Argentina trăiește o tânără care la doar 17 ani singură crește tocmai 7 copii.

Istoria mamei cu mulți copii din Argentina.

Mama cu mulți copii l-a adus pe lume pe primul său copil la doar 14 ani. Soarta fetei este complicată, dar chiar și în aceste condiții dure femeia reușește cu demnitate să facă față tuturor problemelor. Aici ar trebui să menționăm despre:

– iubiții tinerei;

– asistența din partea autorităților;

– atitudinea părinților tinerei.

Pentru mulți, povestea acestei tinere poate părea tragică și dificilă. Poate că este așa. Doar că nimeni nu are dreptul moral să o judece.

Iubiții tinerei

Relația cu iubitul său de la care Pamela Willruel a născut primul copil nu a mers din start. Tânăra a decis să-și înceapă viața de familie cu acest bărbat chiar dacă era agresată fizic. Totuși Pamela nu a tolerat prea mult timp acestă situație și l-a părăsit pe acest bărbat.

Peste puțin timp femeia a născut gemeni de la alt tânăr, dar nu s-a înțeles nici cu el. Cel de-al treilea iubit a dispărut din viața Pamelei când a aflat că ea este însărcinată cu alți gemeni.

Asistență din partea autorităților

Municipalitatea nu neglijat situația tinerei. Autoritățile orașului au alocat o mică casă cu o curte interioară familiei cu mulți copii. Acum Pamela Willruel locuiește acolo.

Atitudinea părinților tinerei.

Părinții erau încântați să aibă atâția nepoței. Ei își ajută fiica și deseori au grijă de copii. Tânăra este angajată la mai multe locuri de muncă și visează să asigure copiilor săi un viitor confortabil.

Povestea mamei cu mulți copii: reacția oamenilor

Conform legilor multor țări, o mamă cu mulți copii are mai multe privilegii și facilități. Doar că oamenii tratează acest fenomen în două moduri:

– condamnă aceste mame;

– le încurajează și le ajută.

Această poveste nu a lăsat pe nimeni indiferent. După publicarea în presă, locuitorii Argentinei s-au împărțit în două tabere. Există mulți oameni care spun că Pamela este singura responsabilă de viața complicată pe care o are acum, deoarece nu a fost interesată să-și continue studiile sau să-și găsească un loc de muncă decent, înainte de a naște copii.

Totuși astfel de oameni sunt mult mai puțini în comparație cu cei care o susțin pe tânăra mamă cu mulți copii.

Suport

Mulți utilizatori al rețelelor de socializare și-au exprimat sprijinul și înțelegerea față de tânăra mamă cu mulți copii. Unii chiar s-au gândit să organizeze colectarea de fonduri pentru această femeie. În situația Pamelei orice ajutor este foarte important.

Nu vor prezenta concluzii. Cum să tratați această situație decideți doar dvs.