Un decor captivant de Revelion: 10 idei simple de folosire a paharelor din sticlă!

Suntem cu toții obișnuiți cu faptul că de Revelion locuința noastră trebuie să fie cât mai frumoasă, de aceea o împodobim. Însă mulți dintre noi au cam obosit de aceleași decoruri.

În acest articol vă oferim câteva idei, care vă vor ajuta să vă decorați locuința fără a cheltui prea mulți bani.

Suntem siguri că veți găsi niște pahare mai vechi pe care nu le folosiți de mult timp. Să știți că din ele puteți crea elemente minunate de decor.

Cum puteți face decoruri din paharele de sticlă?

1.

În primul rând trebuie să le spălați bine ca să nu fie pete pe ele.

După aceea puteți pune în pahare orice doriți: globulețe, crenguțe, nuci.

2.

3.

După ce decideți ce veți pune în pahar, întoarceți-l și puneți o lumânare deasupra.

4.

5.

Veți putea realiza oricâte compoziții doriți.

6.

7.

Principalul lucru este să combinați atent culorile.

Puteți utiliza, de asemenea și o vază de sticlă în care să puneți ceea ce vă place.

8. 

Puteați umple vaza cu orbeez sau cu globuri.

9.

Puteți face și niște imitații de zăpadă: utilizați sare de baie sau orez pentru aceasta.

10.

Doriți să utilizați niște lumânări decorate, dar nu le aveți la îndemână? Nu vă faceți griji: chiar și cele mai obișnuite lumânări pot fi transformate în doar 5 minute.

11.

12.

Pentru aceasta luați un pahar curat, dar care să aibă o formă mai neobișnuită. Puneți în el nuci sau alune și o lumânare: veți obține o combinație minunată.

13.

Dacă puteți desena, atunci încercați să-l desenați pe Moș Crăciun sau vreun om de zăpadă. O idee cât se poate de simplă, dar rezultatul este minunat.

14.

O altă idee interesantă ar fi să lipiți mărgele pe pahar: din interior sau din exterior, la discreția dvs. Dar vă recomandăm să le lipiți din interior, pentru că veți putea adăuga și alte decoruri pe pahar, cum ar fi niște fire colorate, fulgi de zăpadă sau conuri.

Nu putem neglija, desigur, nici ghirlandele. Luați o sticlă goală de vin și puneți în ea o mică ghirlandă cu LED-uri. După aceea apropiați cablul de priză, astfel încât sticla să acopere priza și închideți-o cu un dop. Această idee este minunată mai ales pentru cupluri. Va crea o atmosferă foarte romantică.

După cum vedeți, nu chiar toate lucrurile vechi sunt inutile. Cu puțină creativitate veți reuși să faceți niște decorațiuni minunate.

Pentru a realiza astfel de idei, nu trebuie să aveți cunoștințe sau abilități deosebite.