Machiaj cu efect de întinerire! De când am aflat acest truc îmi machiez ochii doar așa…

O dată cu înaintarea în vârstă multe femei se confruntă cu pleoapele căzute. Acest fel de pleoape pot adăuga femeii 5-8 ani în plus și să facă fața să arate mai trist. Însă nu este o problemă atât de gravă dacă veți ști cum să o mascați.

Astăzi vă vom relata despre machiajul de întinerire care va face ochii mai mari și mai expresivi, iar privirea mai luminoasă.

Înainte de a aplica machiajul, evidențiați sprâncenele dându-le o formă arcuită. Nu vă jucați prea mult cu penseta, acum sunt la modă sprâncenele de lățime naturală.

Machiaj pentru pleoapele căzute

1. Machiajul va rezista mai mult timp dacă veți aplica un primer de ochi. Retușați bine primerul cu ajutorul vârfurilor degetelor. 

2. Aplicați pe partea mobilă a pleoapei farduri nesidefate de culoarea piersicului sau roz-pal. Sub sprâncene și în colțul interior al ochiului aplicați farduri mai deschise. 

3. Evidențiați cu farduri bej pliul pleoapei superioare. Retușați sub unghi în sus în direcția colțului sprâncenelor. 

4. Un truc care vă va ajuta să ridicați vizual pleoapele: puneți creionul la ochi, la fel ca în imagine. Evidențiați colțul ochiului cu farduri de culoarea ciocolatei.

5. Trasați o linie pe pleoapa de jos cu un consiler deschis, subliniind limita dintre farduri. Retușați.

6. De asemenea, pe pleoapa de jos trasați o linie cu farduri maro închis și puneți cu ele accent pe colțul exterior al ochiului. 

7. Acum desenați codițele. Este important ca mâna să nu tremure! Treceți ușor deasupra acestei linii cu farduri maro închis pentru a estompa trecerea dintre fard și tuș. 

8. Etapa finală a machiajului – genele. Ondulați genele cu ajutorul cleștilor de gene și privirea va fi mult mai deschisă. Apoi aplicați rimelul în 2 straturi. 

Un machiaj corect vă va reda mai multă încredere în forțele proprii!