Lux și eleganță: 20 de ținute superbe cu rochii de culoarea gri

Culoarea gri nu mai este demult asociată cu plictisul și inexpresivitatea. Designerii vestimentari nu încetează să demonstreze femeilor că bogăția nuanțelor acestei culori conferă nu doar atractivitate, ci și creează un stil deosebit. Nu e cazul să vă fie frică să asortați griul cu alte nuanțe ale paletei de culori, pentru că rezultatul vă poate surprinde în cel mai plăcut mod.

Simpla decizie, prin care o rochie gri va deveni piesa de rezistență a ținutei, vă poate face să vă simțiți o adevărată divă. Stiliștii recomandă câteva ținute care trebuie neapărat să se găsească în garderoba fiecărei femei.

O rochie gri este ideală pentru un look office. Un model realizat fără elemente decorative de prisos și imprimeuri țipătoare va arăta întotdeauna discret, dar stilat și elegant. Această piesă, în combinație cu o pereche de pantofi pe toc, câteva accesorii simple, o poșetă mică și un machiaj discret, vă va transforma într-o femeie de afaceri cu stil, de care vor fi fascinați toți, chiar și în cadrul ședințelor de lucru.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Toamna, această ținută poate fi completată cu un palton stilat, ce scoate în evidență formele siluetei și accentuează ținuta prin croiala sa. Combinația dintre nuanțele clasice de gri și negru arată întotdeauna reușit. Nu e cazul să uitați nici de combinația aprinsă dintre gri și roz. Îmbinarea acestor culori arată întotdeauna extrem de feminin și atrăgător.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

O rochie gri poate fi piesa de bază într-o ținută de seară. La un eveniment important, completată de accesorii stilate, încălțăminte pe tocuri și un machiaj de seară, aceasta va arăta stilat și elegant, scoțând în evidență bunul gust al dumneavoastră.

15.

16.

O rochie gri completează garderoba unei femeie care adoră să creeze ținute de oraș stilate. Această rochie va arăta bine atât cu o pereche de pantofi cu toc, cât și cu o pereche de mocasini. Ține de opțiunea fiecărei femei – fie atractivitatea și eleganța, fie comoditatea și simțul practic.

17.

18.

19.

Bineînțeles că este important să aveți grijă să nu înghețați în sezonul de iarnă. În acest scop, există o soluție perfectă – un palton elegant, o beretă și un fular. La necesitate, luați și mănușile, pentru a nu simți disconfort din cauza temperaturilor scăzute. Aveți grijă să alegeți accesoriile potrivite și geanta care se asortează cel mai bine cu această ținută. Anume aceste detalii fac diferența și fac ținuta să arate elegant per ansamblu.

20.

Analizați cu atenție această culoare surprinzătoare. Nuanțele sale sunt în stare să uimească și să bucure ochii. Creeați ținute stilate, bucurați-vă de aceste ansambluri vestimentare și fiți mereu în pas cu moda!