Lungimea perfectă: 20 tunsori moderne pentru părul mediu

Fiecare femeie acordă o mare atenție părului său, deoarece anume acesta o ajută să creeze o imagine armonioasă. Noile modele de tunsori apar peste tot: în reviste și la televizor. În acest sezon tunsorile care vor atrage atenția tuturor fashionistelor au bucle și forme asimetrice. Dacă încă nu ați decis ce fel de coafură veți purta în acest an sau doriți să vă reînnoiți coafura, citiți articolul nostru: cu siguranță, veți găsi niște informații foarte utile.

1.

Cum puteți ascunde micile imperfecțiuni.

Părul rar nu mai este o problemă, ca înainte. Chiar dacă aveți părul rar, puteți opta, pe lângă tunsorile scurte și pentru lungimea medie, cu condiția să țineți cont de anumite reguli simple:

1. Lungimea șuvițelor nu trebuie să depășească limitele de la ureche până la linia bărbiei. Vă recomandăm să alegeți tunsorile feminine la modă, cum ar fi Carre sau Bob.

2. Revistele vă propun foarte multe imagini cu tunsori frumoase, dar este mult mai indicat să țineți cont de sfatul coaforului, care vă va putea recomanda, din propria experiență, ce coafură vă avantajează.

Fashionistele cu părul drept le invidiază pe cele cu părul ondulat, dar nu știu cât de greu se aranjează părul creț sau ondulat. Pentru acest tip de păr se recomandă tunsoarea în cascadă sau Carre de lungime medie.

Dacă doriți să purtați breton, atunci acesta ar trebui să fie destul de lung, până la nivelul nasului.

2.

Carre lung.

Tendințele pentru tunsoarea Carre se caracterizează, în acest an, printr-o trecere lentă de la șuvițe lungi la cele scurte, tunsoare care ne amintește de modelul Carre „pe picior”. Obțineți un look mai tânăr dacă optați pentru niște bucle ușoare în față.

3.

4.

5.

6. 

Tunsoarea în cascadă.

Această tunsoare are o formă de „scăriță” care pornește de la nivelul bărbiei și se încheie la ceafă. Este o tunsoare care oferă volum părului, de aceea este preferata multor doamne și domnișoare. Bretonul este obligatoriu în acest caz, iar în 2018 acesta are multe versiuni și lungimi diferite. Îl puteți face drept sau pe diagonală, până la nivelul sprâncenelor sau lung.

Această tunsoare se aranjează destul de ușor dacă folosiți diferite produse și instrumente disponibile.

Avantajele tunsorii în cascadă sunt următoarele:

– Versatilitate: se recomandă pentru diferite tipuri de păr;

– Oferă volum suplimentar;

– Puteți schimba look-ul în fiecare zi, în funcție de starea de spirit și de tendințele modei;

– Necesită timp minim pentru aranjare;

– Se combină cu diferite tipuri de breton.

7. 

Dacă aveți părul vopsit în șuvițe, îl puteți lăsa așa, fără a-l vopsi în alt stil, deoarece această tunsoare va evidenția șuvițele.

Puteți experimenta în continuare, purtând o cărare dreaptă sau oblică. Elementul principal pentru o astfel de tunsoare este părul sănătos, care ar trebui să fie moale, strălucitor și fără fire despicate.

8.

9. 

10. Bob tineresc.

11. 

Această tunsoare pentru părul de lungime medie va fi în formă de cascadă sau de semicerc. Bretonul poate fi prezent dar trebuie să fie până la nivelul sprâncenelor. Dacă vă stă mai bine fără breton, atunci lăsați părul să crească. Pentru a scoate în evidență stratificarea tunsorii stiliștii recomandă să optați pentru o colorare frumoasă a părului. Tunsoarea Bob face ca linia pomeților să fie mai fină și alungește vizual linia gâtului.

12.

13.

14.

Tunsoarea graduală.

Această tunsoare este populară în rândul adolescentelor, dar aceasta nu înseamnă ca femeile mai în vârsta trebuie să renunțe la ea. Lungimea diferită a firelor creează impresia unei scări, care se potrivește tuturor tipurilor de păr. Cu ajutorul acestei tunsori vă veți pune în evidență trăsăturile frumoase ale feței, în plus puteți opta pentru orice tip de breton. Acest tip de tunsoare poate fi reinterpretat zilnic, deci veți arăta mereu altfel:

1. Buclele lejere orientate spre exterior vor întineri imaginea.

2. Dacă mergeți la o petrecere sau la o recepție, puteți opta pentru o coafură mai oficială: strângeți părul la ceafă și lăsați câteva șuvițe în față.

Această tunsoare vă ajuta și să vă alungiți vizual ovalul feței.

15.

16.

Tunsoarea în cascadă cu șuvițe „rupte”.

Acest tip de tunsoare este foarte actual în acest an. Revistele moderne oferă o gamă largă de astfel de coafuri. Șuvițele au diferite lungimi, iar buclele nu trebuie să depășească linia umărului. Cu ajutorul acestei tunsori tinerești veți reuși să obțineți un look proaspăt și lipsit de griji.

Un dezavantaj al acestei tunsori este faptul că, ea este recomandă doar posesoarelor părului drept. Pe lângă aceasta tunsoarea dată necesită o îngrijire specială și nu este potrivită pentru părul subțire.

17.

18.

Sfaturi utile.

Părul de lungime medie este considerat, de către stiliști, drept cel mai versatil. Cu toate acestea ar trebui să evitați unele greșeli comune și să țineți cont de câteva secrete mici:

1. Bretonul vă va întineri, dar se recomandă să-l purtați lung, mai ales dacă aveți părul des și cu firul gros.

2. Părul drept nu vă întinerește, de aceea se recomandă să alegeți tunsori cu volum sau cu bucle.

3. Se recomandă să utilizați produse de styling în cantități minime, pentru a nu vă distruge coafura, care ar trebui să arate natural și fresh.

4. Pentru a obține un efect de întinerire, încercați să vă vopsiți părul în nuanțe deschise pentru ca tenul să arate mai proaspăt și mai luminoasă.

5. În cazul unei tunsori de lungime medie puteți opta pentru șuvițe asimetrice, dacă acestea se potrivesc aspectului general.

Tunsoarea de lungime medie oferă comoditate, iar tendințele modei vă vor ajuta să alegeți modelul care vă avantajează.