Luați niște fire de tricotat colorate, andrele și începeți să lucrați pătrate… Cu o singură condiție – toate să fie de aceeași mărime!

Mai mult de un an, tricotarea a devenit activitatea mea preferată, deoarece îmi conferă o stare de armonie, liniște și emoții pozitive. Aștept cu nerăbdare zilele de odihnă pentru a relua activitatea mea preferată. Tricotatul oferă doar avantaje: mâinile sunt ocupate, capul este liber de diferite gânduri, conștiința se află într-o stare de echilibru… Puteți să vă relaxați, să vă odiniți, iar cel mai important este că vă puteți înnoi garderoba cu haine originale și irepetabile.

Tehnica de tricotat Enterlac

Recent am descoperit o nouă tehnică de tricotat și se numește Enterlac.

Enterlac este un model de tricotat care se lucrează în dungi mari. Cel mai potrivit raport este format din 10 ochiuri. Tehnica Enterlac poate fi lucrată atât cu andrele, cât și cu croșeta. Desenele de tricotat sunt foarte ușor de găsit pe internet.

Tehnica Enterlac este una dintre cele mai îndrăgite în Europa. În zona noastră și-a făcut apariția relativ recent. Această tehnică este destul de veche, iar pentru prima dată a fost folosită pentru tricotarea ciorapilor.

Acum, multe meșterițe în tricotat utilizează acest model cu cea mai mare plăcere pentru orice haină călduroasă. Eu, de exemplu, nu aș refuza să am o astfel de căciuliță viu colorată și stilată.

Iată ciorapii-curcubeu, lucrați cu andrelele conform tehnicii Enterlac.

Priviți acest video pentru mai multe detalii.

Acest model poate fi lucrat atât cu andrelele, cât și cu croșeta. Multe meșterițe afirmă că lucrarea cu ajutorul croșetei este mai simplă. Articolul final va fi foarte frumos, în special dacă veți folosi fire colorate. Acest model face haina mult mai neobișnuită. Pentru meșterițele începătoare această tehnică poate fi ceva mai complicată.

Cu siguranță veți crea un pulover extraordinar, dacă veți acorda acestei tehnici câte ore și veți urma instrucțiunile pas cu pas.

Îmi place oceanul la nebunie. El te ademenește și te vrăjește, te liniștește și îți limpezește gândurile, uneori te sperie, însă numai cu puterea lui. Această combinație de culori mi se asociază cu oceanul, iar purtând acest pulover, nu veți rămâne neobservată.

De asemenea, foarte drăguțe sunt articolele pentru copii realizate cu tehnica Enterlac. Copilului dvs. îi va plăcea mult această căciuliță.

Iată două tutoriale care vă vor învăța detaliat cum se lucrează tehnica Enterlac.

Un set tricotat colorat și călduț!

Fiți originale în orice anotimp!