Luăm notițe: look-uri de vară elegante, dar simple perfecte pentru doamnele adevărate

Vara este sezonul hainelor comode, stilate și feminine.

Pentru a putea crea ținute cât mai reușite ar trebui să vă completați garderoba cu câteva piese de bază și să combinați hainele între ele. Optați pentru țesături naturale și de calitate.

Vă propunem în continuare câteva idei pe care ar fi bine să le luați în considerare pentru a arăta impecabil în acest sezon.

Culoarea albă vara este o sursă de inspirație pentru femeile stilate. Dacă doriți să adăugați puțină culoare, puteți diversifica culoarea cu ajutorul accesoriilor.

Crearea unui look casual de vară nu necesită abilități și talent speciale. Un tricou, o cămașă alungită sau o tunică, o pereche de blugi, sandale, câteva accesorii și ținuta este gata!

Doamnele mature își îndreaptă atenția către stilul sport-chic, deoarece este dinamic, îndrăzneț și stilat.

Nu există nimic mai simplu și în același timp mai sofisticat decât o rochie cu buline, care ne scoate în evidență avantajele siluetei.

Acest sezon este dominat și de nuanțele pastelate.

Vara este sezonul hainelor comode din stofe naturale, iar stilul boem vă va ajuta să vă simțiți minunat.

O rochie cu imprimeu floral completată cu accesorii moderne vă va ajuta să arătați minunat în acest sezon.

O bluză delicată cu imprimeu floral, o fustă lungă neagră, o pereche de pantofi și ați obținut o ținută modernă și stilată.

Rochia de tip cămașă este universală și se potrivește tuturor femeilor. Pentru a obține o ținută reușită este important să plasați corect accentele și să alegeți accesoriile.

Nuanțe delicate și stofele fine ar trebui să aibă un loc special în garderoba oricărei femei moderne.