Look-uri șic în 2021: rochii, fuste și pantaloni care se potrivesc femeilor mature!

După 40 de ani, femeile adesea preferă un stil mai clasic, uitând că pot mixa diverse articole vestimentare. O tendință ce prinde popularitate este mixarea a diverselor stiluri într-un singur ansamblu. Pentru un aspect mai modern, puteți încerca aceste ansambluri combinate elegant și cu gust.

1. Cu pantaloni

În afară de niște pantaloni clasici, puteți cumpăra pantaloni chinos sau banana. Cu astfel de articole vestimentare puteți crea un număr mare de ținute confortabile, simpatice și foarte comode.

Pantalonii de culoarea intensă a zmeurei reprezintă o soluție excelentă pentru un aspect elegant. Este suficient să-i asortați cu un jumper gri deschis pentru a arăta spectaculos.

1.1 

Ținutele monocrome în nuanțe maro sunt o soluție elegantă și la modă. Combinați articolele vestimentare în diferite nuanțe din aceeași gamă.

1.2

Pantalonii largi purpurii și un pulover negru arată foarte interesant. Chiar deloc nu plictisitori.

1.3

Ținutele alb-negru sunt întotdeauna relevante. Le puteți purta oriunde, deoarece aceste culori sunt potrivite pentru diverse ocazii.

1.4

Un aspect urban matur va fi completat perfect de ghete moto și o geantă masivă.

1.5

O altă schemă de culori reușită: sunt pantalonii și puloverul în culoarea neagră, plus un adaos gri.

1.6

Imaginea total black arată întotdeauna elegant și non-banal. Dar să nu uitați de contrastul texturii.

1.7

Avantajul nuanțelor negre este că pot fi combinate cu orice. Pantalonii negri sunt deosebit de versatili și arată grozav asortați cu nuanțe de liliac.

1.8

Pantalonii negri mai pot fi combinați cu un pulover verde și o jachetă matlasată tot în verde. Modelul original al jachetei vă va face să arătați spectaculos și original.

1.9

2. Cu fuste

O fustă în stil balon arată informal și mai puțin obișnuit. La sigur, puteți crea diverse look-uri de fiecare zi cu o astfel de fustă.

2.1

O fustă lungă și un pulover alungit se asortează minunat. Nu uitați să completați ținuta cu accesorii.

2.2

Fusta croită neobișnuit în carouri este o piesă clasică, care este mereu în tendință. O puteți completa cu orice, de exemplu, un pulover gri și palton.

2.3

O fustă maxi este potrivită pentru diverse ținute. Un top mai lejer, asortat cu o astfel de fustă va fi cea mai bună alegere.

2.4

3. Cu rochii

O rochie ovală în tonuri violet este o altă soluție originală. Este suficient să adăugați un colier interesant pentru a arăta și mai expresiv.

3.1

O rochie tricotată neagră se potrivește mereu oriunde, în special completată cu falduri interesante.

3.2

O rochie neagră este întotdeauna binevenită. Mai ales, dacă are și pliuri în calitate de decor.

3.3

Țesăturile texturate și gulerul mare fac această rochie incredibil de eficientă.

3.4

Nu vă fie teamă să ”ieșiți” în afara stilului clasic. Încercați și alte stiluri vestimentare, experimentați puțin. Cu siguranță, veți obține o ținută pe plac!

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!